Connect with us

technokrata

Frissült a PocketBook Ultra

Ultra_life style

Kütyük

Frissült a PocketBook Ultra

Frissítést kapott a világ első beépített fényképezőgéppel rendelkező E Ink technológiájú e-könyv olvasója, a PocketBook Ultra.

Mostantól lehetőség nyílik akár 10, a beépített kamerával készített kép egy PDF-be való egyesítésére, sőt a szövegfelismerő funkciónak köszönhetően szerkeszthetjük is a létrejött dokumentumot. A kamera alkalmazás egyik újdonsága, hogy automatikusan a készülék tartásának irányába fordul fényképezés közben. A fotózás megkönnyítése érdekében ezen kívül a fókuszkeret folyamatosan látható a képernyőn. A frissítésnek köszönhetően még gyorsabban konvertálhatjuk szerkeszthető szövegformátummá az oldalakról készült képeinket, illetve hatékonyabbá vált a PDF és a DjVu fájlok kezelése is.

650(ultra)_emerald_en_front-bottom-left(photo)

A továbbfejlesztett funkciók között találhatjuk még a maximális betűméret növelését, az Adobe RMSDK könyvtár frissítését a 10-es verzióra, és a szövegfelismerést horizontális képeken. Az 5.3-as frissítés letölthető a készülékre a beépített Wi-Fi segítségével, vagy a PocketBook hivatalos weboldalán keresztül. A PocketBook Ultra következő frissítése ISBN (International Standard Book Number) szkennelést is lehetővé tesz majd, megkönnyítve az e-könyvek keresését a webáruházakban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle