Connect with us

technokrata

Minden eddiginél jobb dizájnnal jön az Xperia Z4 család

Sony Xperia Z2

Kütyük

Minden eddiginél jobb dizájnnal jön az Xperia Z4 család

Új külsővel és erős hardverrel tarolná le a piacot a Sony.

Ami a Samsungnak a Galaxy S, az a Sony-nak az Xperia Z, legalábbis ami a csúcssorozat elnevezését illeti. A dél-koreai gyártó mintájára a Sony is kiszélesítette a modellcsaládot, így már többféle “kiszerelésben” is megvásárolhatjuk a zászlóshajót. A csúcsot természetesen továbbra is a “klasszikus” Z4 képviseli majd, a legújabb pletykák szerint a modell vezeték-nélküli töltőre vált, illetve a korábbi, microUSB fedéllel kapcsolatos problémákat is javítják.

Sony Xperia Z2

Az Xperia Z4 compact továbbra is 4,6″-es képernyővel kerül piacra, ám a megjelenítő felbontása 720p-ről 1080p-re nő majd. A táblagépet sem hagyja érintetlenül a Sony, az Xperia Z4 Tablet várhatóan a hagyományos, 10,1″-es kategóriában indul majd a vevők kegyeiért, a QHD felbontású képernyővel érkező újdonság egy nyolcmagos, 64 bites processzort, 4 GB RAM-ot és egy 13 megapixeles kamerát vonultat majd fel.

Visszatér az Ultra is, az Xperia Z4 Ultra 6,4″-es QHD felbontású képernyővel tör majd borsot a phabletek orra alá. A Sony ezek mellett új dizájnnyelv megalkotásán is dolgozik, így elképzelhető, hogy a készülékek szakítanak az eddig megismert formavilággal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák