Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatták a Microsoft Lumia 535-öt

Lumia 535_2

Kütyük

Bemutatták a Microsoft Lumia 535-öt

A Microsoft ma bejelentette a Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonokat, amelyek a legújabb Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtatják és elérhetõ áron kínálják a Microsoft legfrissebb innovációit.

A készülékek öt kimagasló, integrált Microsoft szolgáltatást kínálnak, széles látószögû 5 megapixeles elõlapi kamerával és 5” méretû kijelzõvel rendelkeznek, így a Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonok kedvezõbb áron teszik lehetõvé a felhasználóknak, hogy hatékonyságukat növeljék:

– A felhasználók Skype videóhívásokat indíthatnak, és könnyedén válthatnak hang és videó mód között az integrált Skype alkalmazással.
– Az elõre telepített Office-csomagnak köszönhetõen a Word, Excel és PowerPoint dokumentumok és OneNote jegyzetek bárhol hozzáférhetõek, szerkeszthetõek és megoszthatóak.
– A Microsoft OneDrive szolgáltatás 15GB ingyenes felhõtárhelyet biztosít a fotók, videók és Office dokumentumok biztonságos szinkronizálásához és tárolásához.
– A beépített Microsoft Outlook szolgáltatással a munkahelyi és privát e-mailek útközben is elérhetõk.
A nagy, 5” méretû qHD kijelzõn egyaránt élmény a fotók, videók bemutatása és az Office alkalmazások pedig a munka hatékonyságát növelik.
– Az 5 megapixeles, széles látószögû elõlapi kamera nagyobb teret érzékel, így még több mutatható be egy érdekes háttérbõl, többen férnek rá a selfie fotókra és több barát vehet részt a Skype videóbeszélgetéseken.
– A Smart Dual SIM megoldással mindkét SIM kártya folyamatos elérhetõséget kínál, ezért a felhasználók egyetlen hívásról vagy üzenetrõl sem maradnak le.

Lumia 535_2

„A Lumia 535 okostelefon az úgynevezett ’5x5x5’ megoldásunkkal érkezik” – mondta Jo Harlow, a Microsoft telefonokért felelõs üzletágának alelnöke. „Az innováció mindenki számára elérhetõ kell legyen, ezért a legjobb Microsoft szolgáltatásokat ingyenessé tesszük és 5 megapixeles elõlapi kamerával, valamint nagy, 5” méretû qHD felbontású kijelzõvel ellátott készüléket kínálunk jutányos áron.”

A Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonok novemberben érkeznek egyes kulcsfontosságú piacokra és fehérben, feketében, valamint sötétszürke, élénk narancssárga, élénkzöld és ciánkék színekben lesznek kaphatók.

A Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM telefonok ára operátoronként és piaconként változó. A készülékek becsült kiskereskedelmi ára várhatóan 110 euró lesz.

Lumia 535_1



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés