Connect with us

technokrata

Bemutatkozott a Toshiba Portégé Z20t

Portege Z20t-B_14_with screen

Kütyük

Bemutatkozott a Toshiba Portégé Z20t

A Toshiba Europe GmbH bejelentette legújabb, prémium kialakítású, üzleti felhasználásra szánt laptopjait, a Portégé Z20t sorozatú, 12,5 hüvelykes (31,75 cm) kijelzőjű eszközöket. Az új és erőteljes Intel® Core™ M sorozatú processzorokkal felszerelt és számos fejlett biztonsági funkcióval ellátott notebookok a tartalom-előállítást és több alkalmazás egyidejű futtatását is lehetővé teszik, így az üzleti felhasználók és a professzionális fogyasztók (prosumerek) számára jelentenek ideális választást. Az extra hosszú, akár 16 órás akkumulátor-üzemidő, a rendkívül könnyű, kecses és vékony kialakítás révén az üzleti alkalmazások használatára tervezett Portégé Z20t az irodában és azon kívül is kiválóan használható.

Eric Cariou, a Toshiba Europe GmbH Életmód Termékek és Szolgáltatások Csoportján belül működő Üzleti Számítógépek Részlegének alelnöke elmondta: “A Portégé Z20t figyelemre méltó technikai fejlesztést képvisel, és minden olyan funkciót tartalmaz, amelyre egy modern üzletembernek munkavégzése során szüksége lehet. A Portégé Z20t-t profi felhasználók számára tervezték, vékony, kecses kialakítása és kis tömege révén használata laptop és tablet módban egyaránt ideális. A ma már nélkülözhetetlen biztonsági és távoli vezérlését lehetővé tevő funkciói segítségével a modern és bonyolult vállalati infrastruktúrába is nehézségek nélkül illeszthető be.”

Portege Z20t-B_14_with screen

Rugalmas felhasználásra tervezve

A profik számára optimalizált kialakítású és számos üzleti funkcióval rendelkező Portégé Z20t tökéletesen használható vállalati környezetben. A külön megvásárolható Wacom digitalizálóval a tárgyalások alatt kézzel írott jegyzeteket készíthetünk, grafikonokat rajzolhatunk. A digitalizáló az eszközön erre kialakított résben kényelmesen tárolható, így az elveszítés veszélye csökken.

A Portégé Z20t-t laptopnak tervezték, ugyanakkor tabletként is kiválóan használható. Tablet módban dokkolója segítségével a kijelző kifordítható, így prezentációnkat nagyobb közönségnek is egyszerűen mutathatjuk be. A billentyűzetben kiegészítő akkumulátor és számos további csatlakozó található. Az egyszerűen használható csatoló segítségével a tablet a dokkolóról akár egy kézzel leválasztható.

A Portégé Z20t Full HD felbontású, IPS technológiájú, nagy betekintési szögű érintőképernyője élénk és részletgazdag megjelenítést tesz lehetővé, így prezentációnkat akár több néző is nehézségek nélkül megtekintheti. A matt kijelző, mely csökkenti a tükröződést, üzleti felhasználók számára ideális, mert az eszköz akár beltéri, mesterséges fényforrással megvilágított, akár kültéri környezetben kitűnően használható. A háttérvilágítással rendelkező, cseppálló[1] billentyűzet segítségével a notebookkal kedvezőtlen fényviszonyok mellett is nehézségek nélkül végezhetjük el munkánkat. A nagy érintőlap mellett a beépített Accupoint eszköz pontosabb vezérlést tesz lehetővé.

Portege Z20t-B_15_with pen_02

Kiválóan hordozható akár egész nap

Laptop üzemmódban – a tabletet billentyűzettel használva – az akkumulátor üzemideje rendkívül hosszú, akár 16 óra[2], így még egy hosszú távú repülőúton is kitart, illetve nincs szükség az eszköz mindennapos feltöltésére. Tablet módban az akkumulátor üzemideje akár 8 óra3, így még teljes munkaidőben is használhatjuk. Kiváló teljesítménye mellett a tablet módban mindössze 799 g-os kezdőtömegű, 8,8 mm vastag, laptop módban pedig 1,59 kg kezdőtömegű Portégé Z20t rendkívül könnyen hordozható.

Portege Z20t-B_beauty_01_with screen

Bámulatos teljesítmény minden üzemmódban

Az Intel® Core™ M sorozatú processzorral felszerelt, erőteljes Portégé Z20t a hosszú akkumulátor-üzemidőt és a kitűnő üzleti teljesítményt kiválóan ötvözi. A Toshiba mérnöki munkájának és az Intel processzorának köszönhetően a Portégé Z20t prémium kialakítású, matt fekete színű készülékháza ventilátor nélküli eszközt rejt, így az hangtalanul üzemel.

A Portégé Z20t 256 GB-os SSD-vel is kapható. A beépített memória akár 8 GB is lehet, így több alkalmazás egyidejű futtatása sem jelent gondot. Az integrált Intel® HD grafikus egység révén a Portégé Z20t használata egyszerre élvezetes és praktikus – otthon, az irodában és útközben egyaránt.

Portege Z20t-B_04_with screen

Üzleti biztonság

A Portégé Z20t-t számos fejlett biztonsági funkcióval látták el. A Toshiba EasyGuard alkalmazáscsomag és a Trusted Platform Module (TPM) a kritikus helyi adatok biztonságos kezelését szolgálják, az Intel® Active Management Technology (AMT) pedig lehetővé teszi, hogy a vállalat informatikai munkatársai az eszközt távolról ellenőrizzék, kezeljék, javítsák vagy frissítsék. A Toshiba szigorú minőségi követelményeinek betartása érdekében a laptopot számos tesztnek – többek között a független, németországi minőségellenőrző intézet, a TÜV Rheinland® HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test) tesztjeinek – vetik alá. Ennek során a laptopot – más eljárások mellett – akár 76 cm magasságból leejtik. A Kensington lock port lehetővé teszi, hogy a billentyűzetet egy stabil tárgyhoz, például az asztalhoz rögzítsük, valamint dokkolás közben megakadályozza a kijelző leválasztását is.

A Portégé Z20t – kis- vagy nagyvállalati környezetben egyaránt – a System Center Configuration Manager (SCCM), a Windows Management Instrumentation (WMI), a Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) és a Toshiba Smart Client Manager (TSCM) fejlett vezérlési funkciói segítségével egyszerűen kezelhető.

Számos csatlakozási lehetőség

A Portégé Z20t számtalan csatlakozási lehetősége sokféle külső eszköz használatát teszi lehetővé. Tablet módban a micro HDMI® port, a micro USB port és a microSD kártyahely külső kijelző csatlakoztatását és a gyors adatforgalmat segíti elő. A billentyűzeten további, teljes méretű portok – RGB, HDMI®, GBit LAN és 2 x USB 3.0 portok – találhatók, így eszközeinket adapterek nélkül használhatjuk. A beépített, opcionális 3G/4G modul és a Wi-Fi® ac/a/b/g/n szabványokat támogató vezeték nélküli adapter segítségével a Portégé Z20t egyszerűen csatlakozhat a világhálóhoz.

A Toshiba Portégé Z20t 2015 első negyedévében kerül az európai boltokba.

Toshiba Portégé Z20t:

– Kijelző: 12,5 hüvelyk (31,75 cm) Full HD (1920 x 1080), 350 NIT, IPS kijelző tízujjas, kapacitív érintésvezérléssel
– Processzor: Intel® Core™ M sorozat
– Grafikus egység: Intel® HD Graphics 5300
– Háttértár: akár 256 GB SSD
– Memória: akár 8 GB LPDDR3 1600 MHz alaplapi
– Csatlakozók:Tablet – 1 x micro-HDMI®, 1 x micro USB, 1 x microSD, egyesített audio jack
– Laptop – teljes méretű RGB, HDMI®, 2x USB 3.0, Kensington-zár port
– Adatátvitel: Wi-Fi® 2×2 ac + ac/a/b/g/n, Bluetooth® 4.0, opcionális 3G/4G kombó modul, GBit LAN (a billentyűzetben)
– Full HD előlapi webkamera, 5 MP-es hátlapi kamera
– Opcionális Wacom digitalizáló
– Biztonság: Toshiba EasyGuard, Trusted Platform Module (TPM), Intel Active Management Technology
– Operációs rendszer: Windows 8.1 Pro
– Akkumulátor-üzemidő:Laptop – akár 161 óra
– Tablet (önálló használattal) – akár 81 óra
– Szín: prémium matt fekete felület
– Méretek:Laptop – 309 x 215 x 21 mm
– Tablet (önállóan) – 309 x 199 x 8,8 mm
– Tömeg:Laptop –1,59 kg-tól
– Tablet (önállóan) –799 g-tól

[1] Akár 30 ml, lehetővé teszi, hogy a felhasználó 3 perc alatt adatait mentse és kikapcsolja az eszközt. [2] A MobileMark 2012 mérései alapján.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle