Connect with us

technokrata

Lenovo: Vajon honnan ismerősek ezek a képek?

lenovo-sisley

Kütyük

Lenovo: Vajon honnan ismerősek ezek a képek?

A Lenovo Sisley S90-ről kiszivárgott képek az új iPhone-ok külsejét idézik.

Néhány hete érkeztek először pletykák a Lenovo új készülékéről, a Sisley S90-ről, mely a minap kiszivárgott képeknek köszönhetően kétség nélkül emlékeztet valamire minket.

Merész húzás lenne azt állítani, hogy egy az egyben lemásolták az új iPhone-ok külsejét, de mivel még a renderelt fotók beállítása is teljes mértékben megegyezik az Apple-ével, talán nyugodtan tehetjük.

Az íves szélek és a lekerekített üvegfelületek mind az iPhone 6-ot idézik. A képek ellenére, nem valószínű, hogy valóban ilyen külsőt kapnak a készülékek, és lehet, hogy egy ügyes Photoshop munkát láthatunk. Sehol sem említik, hogy két variáns készül majd belőle, míg a képen az iPhone-okhoz hasonlóan két méretben tüntették fel az eszközt.

Ami azonban jóval hihetőbb az az, hogy a középkategóriás mobil egy 5 inches AMOLED HD panelt tudhat magáénak, és egy Qualcomm Snapdragon 410-es processzor működteti majd 1 GB RAM-mal, 16 GB belső tárhellyel. A két SIM kártyát is támogató telefon fotóiért egy 13 MP-es szenzor felel egy 8 MP-es selfiekamerával kiegészítve. Emellett nem hagyhatjuk ki a 2300 mAh-es akkumulátort és az NFC chipet sem. Reméljük a képek nem tükrözik a valóságot és máshogy próbálják majd levenni a lábukról vásárlókat.

lenovo-sisleylenovo-sisleySzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek