Connect with us

technokrata

Szebb és okosabb lett a Google Maps

google-maps-material-design

Kütyük

Szebb és okosabb lett a Google Maps

A keresőóriás androidos és iOS-es alkalmazásának legújabb verziója napokon belül megérkezik.

Végre a Google Maps is megkapta a Google új Material Design-ját, amit már sokat vártak, azonban az érkezett frissítés most több, mint egyszerű ráncfelvarrás.

Az applikáció új változata Androidra és iOS-re is elkészült, és magáénak tudhatja a keresőóriás új dizájn szemléletét, mely alapvetően a hamarosan érkező Android Lollipop alapja lesz. Ez tulajdonképpen rendkívül flat külsőt ad a felhasználói felületnek, és számos animációval segítik a programstruktúrák megértését és a felhasználóbarát kezelést.

Ne hagyjuk figyelmen kívül azt sem, hogy már asztalt is foglalhatunk az alkalmazással az OpenTable-ön keresztül, de sajnos ez még csak az Egyesült Államokban működik.

Ha a fuvarmegosztás rajongói vagyunk,(értem ezalatt az Ubert) akkor is segítségünkre lehet a program, hiszen az útvonaltervezővel az árat és a lehetséges fuvar kezdetét is megjelöli. A következő néhány napon belül már le is tölthetjük a szoftver újabb változatát. Mindenképpen megéri belenézni, már csak azért is hogy lássuk milyen formát ölt majd az új Lollipop rendszer.

google-maps-material-designSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle