Connect with us

technokrata

Készülj Surface Pro 3! Jön a Dell Venue 11 Pro

Kütyük

Készülj Surface Pro 3! Jön a Dell Venue 11 Pro

A Dell új készüléke kiváló vetélytársa lesz a Microsoft Surface Pro 3-nak.

Akármennyire is hasonlít, a képen nem egy Surface Pro 3-at látunk, hanem a Dell legújabb 10.8 inches táblagépét, mely a Venue 11 Pro nevet kapta.

Míg az eredeti Venue 11 Pro-t egy Core i5-ös processzor működtette, az újabb variáns egy Core M chipet tudhat magáénak, melynek köszönhetően könnyebb és vékonyabb lett, és még ventilátorra sincs szüksége. Ez 0.73 kg-ot és 1.06 centit jelent, mellyel még a Microsoft modelljénél is könnyebb, azonban ne feledjük, hogy a Surface-nek nagyobb a képernyője.

A tavalyi modellekkel szemben, gyengébb processzor felel majd a működésért, így a teljesítmény sajnos romlani fog, de az alacsony energiafelhasználás miatt az üzemidő jelentősen megnövekedett. Már 10 óra folyamatos használatra is képes, és ha a billentyűzetet is csatlakoztatjuk, extra 10 órával kitolhatjuk ezt beépített akkujának köszönhetően.

A termék ára 699 dollárnál kezdődik, mely tartalmazza a Slim billentyűzetet is. Ami a tárhelyet illeti 64, 128 és 256 GB-os verziók készültek belőle.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle