Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fontos hiányosságot pótolt a Google

Kütyük

Fontos hiányosságot pótolt a Google

Magyarországra is megérkezett a Google Play Filmek szolgáltatása.

Megérkeztek a filmek a Google Play magyarországi kínálatába. A Google szórakoztató központjában az alkalmazások, játékok, zenék és könyvek mellett már több ezer film is várja az internetezőket, egyszerűen kikölcsönözhetik vagy megvásárolhatják kedvenceiket, melyeket számítógépen, Androidon és iOS-es eszközön is nézhetnek, akár internetkapcsolat nélkül is.

“Fontos filmipari partnerekkel dolgoztunk együtt azért, hogy Magyarországon is elérhető legyen a Google Play Filmek,”mondta Szelei Szabolcs, Google Play-ért felelős marketing vezető. “A Google Play áruházban vannak friss filmek és nagy klasszikusok, amelyeket kölcsönzés vagy vásárlás után éppúgy meg lehet nézni egy androidos tableten, mint egy okostelefonon vagy egy asztali számítógépen, laptopon. Ha valaki például a számítógépén kezd bele egy filmbe, de valamiért abba kell hagynia, akkor bármikor folytathajta akár a táblagépén is, onnan, ahol a filmet leállította.”

Nemzetközi sikerfilmek – extrákkal

Google Play filmes katalógusában magyar felirattal elsőként olyan mozisikerek érhetőek el, mint a Godzilla (2014), A Bourne-csapda (2004), A Bourne-ultimátum (2007), Koszorúslányok (2011), Őrült, dilis, szerelem (2011), vagy azÖrdög bújt beléd (2009). A folyamatosan frissülő filmes kínálaton túl a nézők kényelmesebbé tehetik a filmnézést. Ha filmrajongóknak valamiért le kell állítaniuk a filmet, bármikor folytathatják egy másik eszközükön, de le is tölthetik azokat, így akár internetkapcsolat nélkül is mozizhatnak. Az előhívható infókártyákkal (Info Cards) pedig további hasznos dolgokat tudhatnak meg a kiválasztott filmről: például az adott jelenetben felbukkanó színész nevét, vagy a főszereplő további szerepeit, esetleg a háttérben szóló zene címét és előadóját.

features-5-1

Filmnézés szinte bárhol

A felhasználók a kikölcsönzött vagy megvásárolt filmeket az Androidon kívül iOS-es készülékeken, illetve asztali számítógépen vagy laptopon is nézhetik.

  • Androidos eszközök – Az androidos telefon- és tablettulajdonosok a Google Play áruházban egy kattintással válogathatnak a megnézni kívánt filmek közül. A kiválasztott filmek a Play Filmek alkalmazáson belül automatikusan elindulnak, de letölthetőek az Android-eszközökre is, ha azt például egy repülőút során internetkapcsolat nélkül szeretnék megnézni.
  • iOS-es eszközök – iPhone-t és iPadet használók az Apple App Store-ból tölhetik le a Google Play Movies alkalmazást. Filmeket a Google Play áruház oldalán (play.google.com) kölcsönözhetnek vagy vásárolhatnak, amelyek ezután megjelennek az iOS-eszközön lévő Play Filmek appon belül és így lejátszhatóak lesznek.
  • Számítógép – Az asztali gépet vagy laptopot használók az interneten a Google Play áruház oldalán válogathatnak a filmek közül (play.google.com/store/movies).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés