Connect with us

technokrata

Mégsem erősítették meg az új iPhone 6 Plusokat

Kütyük

Mégsem erősítették meg az új iPhone 6 Plusokat

Az iFixit magyarázatot talált az eltérésekre, melyből kiderült, hogy nem történt változás az iPhone 6 Plusok kialakítását illetően.

Egy korábbi bejegyzésben a Redditen egy felhasználó arról számolt be, hogy egy újabb iPhone 6 Plus belsejében megerősítették a váz gyengébb részeit, gondolván a meghajlás problémájára.

Nos, sajnos nem bizonyult igaznak a nagyot remélő tulajdonos állítása. Elmondása szerint a később vásárol modell 21 grammal nehezebbnek bizonyult, mint feleségének telefonja, melyet az elsők között vásároltak.

Azonban az iFixit megvizsgálta a készüléket és csak 0.8 gramm eltérést mértek, valamint felhívták a figyelmünket arra, hogy az Apple weblapján le is írják, hogy a méret és a súly eltérhet, a variánsok között (tehát a különböző tárhelymérettel rendelkező készülékek között), és a gyártási procedúrával is változhat. Bármely két iPhone 6 között fellelhető 1.5 gramm különbség.

Ez sajnos nem jó hír a tulajdonosoknak, de ne essünk kétségbe, hiszen mindössze 9-en éltek komoly panasszal a vállalat felé a meghajlást illetően, ami azt jelzi nem gyakran fordul elő a probléma. Ez a 9 panasz nem elegendő ahhoz, hogy újratervezzék vagy kiegészítsék az eszközök felépítését.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák