Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Microsoft újra a Macbook Air-t támadja

lenovo yoga 3 pro

Kütyük

A Microsoft újra a Macbook Air-t támadja

A vállalat legújabb reklámjában a Lenovo Yoga 3 Pro-val száll szembe a Macbook Air.

A Microsoft újra felidézte a Mac vs. PC versenyt legújabb reklámjával, melyben most a Lenovo új Yoga 3 Pro eszköze szerepel és ad “Game Over”-t az Apple Macbook Airnek. Míg korábban a Surface Pro 3 szállt szembe az almagyártó szupervékony laptopjával, most a Lenovo új gyermeke hívta ki.

A 13 inches eszközök fej-fej mellett mérkőznek meg a reklámban. Előkerül a Yoga 3 Pro 13 mm-es vastagsága a 17 mm-es Macbook Airrel szemben, valamint a termék sokoldalúságát is kihangsúlyozzák. A Lenovo gépe érintőkijelzője és átfordítható képernyője révén tabletként is kiválóan megállja a helyét, így kerül ki győztesként a Yoga 3 Pro, hiszen az Apple laptopja nem erre hivatott.

lenovo yoga 3 pro

Most biztosan azt gondoljuk valamit eltitkol a hirdetés, hiszen nem lehet jobb semmi az Apple gépeinél, és igazunk is van. Nem említik se az árat, se az üzemidőt, ami az egyik legfontosabb szempont egy vásárló szemében. Míg az Apple gépe csak 999 dollár a Lenovo 1300 dollárért lehet csak a miénk. Emellett a Macbook Air 13 órát bír egyetlen töltéssel, szemben a Yoga 7 órás üzemidejével. Ezeket semmiképpen se feledjük el, ha úgy döntünk, hogy a Lenovo új termékét választjuk.

https://www.youtube.com/watch?v=R98sgmllCEg



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés