Connect with us

technokrata

Nem veszik a Fire Phone-t

amazon-fire-phone

Kütyük

Nem veszik a Fire Phone-t

Nagy bajban van az Amazon első okostelefonjának köszönhetően.

Az Amazon Fire Phone annyira rosszul teljesít az okostelefonok piacán, hogy a harmadik negyedévre 83 millió dollár értékű készlet gyülemlett fel a raktárakban.

Annak ellenére, hogy se a vásárlók se a viszonteladók nem akarják beadni a derekukat, a vállalat nem adja fel szándékait, és további készülékeket kíván kiadni a jövőben. A készülékekért felelős részleg vezetője, David Limp a Fortune-nak elmondta, hogy a Fire Phone meredek árazásának köszönhető az alacsony érdeklődés. A 32 GB-os modell kezdeti ára 200 dollár volt szerződéskötés mellett, amit hamar 99 centre kellett csökkenteniük. Idézve Limpet “Nem jól áraztuk be a terméket, és a felhasználó oldali magas elvárásokat nem tudjuk kielégíteni. Elrontottuk, tehát korrigálni kellet a hibát.”

Azt is megjegyezte, hogy hasonló volt a helyzet az első Kindle esetében, azonban a vásárlók megszerették a terméket, ezért könyvelhetett el hatalmas sikereket. A kudarc ellenére a vállalat nem áll meg az újabb frissítések közzétételében, és a visszajelzések alapján próbálják jobbá és jobbá tenni eszközüket. Nem meglepő, hogy senki sem választja ezt a készüléket. Egyedül a Dynamic Perspective, a Firefly és a Mayday funkciók és szolgáltatások, melyek kiemelhetők vele kapcsolatban, és őszintén szólva ezek sem győznek meg minket.

amazon-fire-phoneSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek