Connect with us

technokrata

Egyre népszerűbb az iOS 8

iOS 8

Kütyük

Egyre népszerűbb az iOS 8

Nehéz kezdés után a felhasználók kezdenek megbarátkozni az új operációs rendszerrel, és bizalommal telepítik az iOS 8-at.

Indulása után nem aratott nagy sikert az Apple új mobil operációs rendszere. A problémás indulás után, azonban gyorsan elterjedt az iOS 8 és már a használt i-készülékek csaknem 52%-a ezt futtatja.

A szerényebb rendszer igaz nem hozott annyi változást, mint elődje az iOS 7, de néhány igen hasznos funkcióval tett gazdagabbá minket. Ezek közül leginkább a Continuity az Apple Pay és az értesítések közé beépülő külső alkalmazások emelhetőek ki.

A korai kiadással sajnos sok hibát jeleztek vissza a felhasználók, és mint megtudtuk a hiba a szerverekre való kiküldéskor történt. Az iOS 8.1-gyel szerencsére megszűntek rendellenességek és már minden zökkenőmentesen fut mind a korábbi, mind az iPhone 6 modelleken.

De mi is állíthatná meg az Apple rajongókat az új szoftver letöltéséről? Alig telt el másfél hónap és már több, mint a fele a készülékeknek az új rendszert futtatja. Ez 13%-os növekedés a három héttel ezelőtti adatokhoz képest.

iOS 8Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle