Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkeztek az óriások: új 17 colos laptopokat mutatott be a Toshiba

Qosmio_X70-B_Lifestyle image_02

Kütyük

Megérkeztek az óriások: új 17 colos laptopokat mutatott be a Toshiba

A Toshiba Europe GmbH bejelentette legújabb, 17,3 hüvelykes (43,9 cm) laptopjait, a Qosmio X70 és a Satellite P70 modelleket. A lélegzetelállító szórakozási lehetőségek érdekében mindkét típus kiváló számítási kapacitással rendelkezik. A kitűnő teljesítményt a beépített Full HD kijelző és az erőteljes Intel® Quad Core™ i7 processzor biztosítja, így egy időben több alkalmazás is problémamentes futtatható.

A kifogástalan grafikus teljesítmény, a stílusos kialakítás, valamint a fejlett audiovizuális funkciók eredményeként a Qosmio X70 a multimédia-rajongók és a számításigényes alkalmazásokkal dolgozó felhasználók számára ideális választás.  Fotók és videók készítése, továbbá a mozizás nagy, 17,3 hüvelykes (43,9 cm) kijelzőn, sőt még a játék sem jelenthet problémát.

Qosmio_X70-B_Lifestyle image_02 Qosmio X70-B_Full Product_01_with screen

Szórakozás bármikor

A Full HD, 1920 x 1080-as felbontású, led háttérvilágítású kijelző révén a Qosmio X70 lélegzetelállító vizuális élményt nyújt akciófilmek, online tartalmak megtekintése és játék közben is. A 17,3 hüvelykes (43,9 cm), 300 NIT fényerejű kijelző mindig optimális képminőséget, részletgazdag, élénk, színekkel teli képet biztosít. A Qosmio X70 kiváló megjelenítési képességei kiegészülnek a beépített harman/kardon® hangszórók nyújtotta kitűnő hangélménnyel. A DTS Sound™ eljárás megemeli a hangerősséget, kiemeli a basszust, a hang tisztaságát javítja, és valósághű térhangzást biztosít minden esetben – legyen szó akár online filmnézésről, videózásról, játékról vagy zenehallgatásról.

Erőteljes teljesítmény

A Qosmio X70 számos olyan funkciót tartalmaz, ami a laptop teljesítményét növeli, így bátran futtathatunk számításigényes alkalmazásokat, szerkeszthetünk videókat és fotókat, vagy akár játszhatunk is. A 4 GB GDDR5 VRAM-mal ellátott, beépített AMD Radeon™ R9 M265X egység nagyobb grafikus sávszélességet biztosít, ezzel a teljesítményt növeli. Az AMD Enduro™ technológia intelligens vezérléssel a kártyát úgy szabályozza, hogy mindig a szükségleteknek megfelelő teljesítményt nyújtsa, ugyanakkor az akkumulátor üzemideje a lehető leghosszabb legyen. A dedikált grafikus adapter mellett a Qosmio X70-ben Intel® Quad Core™ i7 processzor működik annak érdekében, hogy több alkalmazás egyidejű futtatása se jelenthessen gondot. A beépített, akár 2 TB HDD-nek vagy 1 TB SSHD-nek köszönhetően a laptopon elegendő hely áll rendelkezésünkre játékaink, dokumentumaink, filmjeink, fotóink tárolására.

Szórakozás felsőfokon

A Qosmio X70 multimédiás funkciói lehetővé teszik, hogy kedvenc filmjeink, fényképeink és játékaink a legjobb szórakozást nyújtsanak. A beépített, Ultra HD felbontást támogató HDMI® kimenetre egy 4K-s televíziót is csatlakoztathatunk, így tartalmainkat nagyobb nézőközönségnek mutathatjuk meg. A két, teljes méretű USB 3.0 és két USB 2.0 portra számos eszköz csatlakoztatható. A beépített Intel® WiDi segítségével pedig a notebookhoz egy megfelelő kijelzőt vezetékek nélkül csatlakoztathatunk, így fotóinkat, videóinkat, zenéinket még egyszerűbben mutathatjuk be barátainknak, családunknak. A készülékbe épített Blu‑rayTM BD-RE (XL) meghajtónak köszönhetően HD felbontású filmjeinket útközben is megtekinthetjük, valamint az akár 100 GB kapacitású lemezeinken tárolt adatainkat is kezelhetjük. Fotóinkat, videóinkat, zenéinket a beépített, UHS-II támogatással is rendelkező Bridge Media kártyaolvasóval[1], nagy sebességgel másolhatjuk egyik eszközünkről a másikra.

Megkülönböztető figyelem

A Qosmio X70 nemes óezüst bevonatú, matt vörös alumínium díszítőelemekkel ellátott készülékháza feltűnő és robosztus, ugyanakkor stílusosan elegáns. A laptop keret nélküli, szigetes kialakítású billentyűzetét piros színű, ledes háttérvilágítással látták el, így az eszköz kezelése még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kényelmes. A gesztusvezérléssel is ellátott, nagyméretű érintőlap révén a menük kezelése, a notebook vezérlése is problémamentes.

Satellite P70 – Hozz ki még többet belőle!

Satellite_P70-B_Lifestyle image_02Satellite P70-B_Full Product_01_with screen

A Satellite P70 asztali számítógép helyettesítésére tervezték, és számos, a Qosmio X70-ben is megtalálható funkcióval rendelkezik, ezáltal szórakozásra, munkára és több alkalmazás egyidejű futtatására is kifogástalanul használható. A szálcsiszolt, szatén arany színű burkolat a tartós, alumínium készülékháznak stílusos külsőt kölcsönöz, így útközben is biztonsággal használható. A Satellite P70 billentyűzete fehér színű háttérvilágítással rendelkezik, így kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kiválóan alkalmas munkára vagy szórakozásra.

A Toshiba Qosmio X70 és Satellite P70 modellek 2014 negyedik negyedévében kerülnek az európai boltokba.

Toshiba Qosmio X70 és Satellite P70:

– Kijelző: 17,3 hüvelyk (43,9 cm), 1920 x 1080 (Full HD) felbontás, 300 NIT fényerő, led háttérvilágítás
– Processzor: 4. generációs Intel® Quad Core™ i7 processzor
– Tárhely: akár 2 TB HDD vagy 1 TB SSHD (solid state hybrid drive)
– Memória: akár 16 GB DDR3L RAM (1600 MHz)
– Csatlakozók: 1 x HDMI®-kimenet Ultra HD támogatással, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0 (amiből 1 x Sleep-and-Charge funkcióval), 1 x RGB, Bridge – Media SD/SDHC kártyahely UHS-II támogatással1, fejhallgató/mikrofon jack, Kensington-zár csatlakozó
– Kommunikáció: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, Intel® WiDi technológia, Bluetooth® 4.0, HD webkamera kettős mikrofonnal
– OS: Windows 8.1
– Audió: Harman Kardon hangszórók DTS Sound™ hangzásjavítással
– Méretek: 413 x 268 x 28,4/33,1 mm
– Tömeg: 2,9 kg

Toshiba Qosmio X70:

– Grafika: AMD Radeon™ R9 M265X grafikus egység 4 GB GDDR5 VRAM-mal és AMD Enduro™ technológiával
– Optikai meghajtó: Blu-rayTM BD-RE (XL) meghajtó
– Szín: nemes óezüst bevonat, matt vörös alumínium díszítőelemek
– Billentyűzet: keret nélküli, szigetes kialakítású, piros háttérvilágítású billentyűzet

Toshiba Satellite P70:

– Grafika: AMD Radeon™ R9 M265X grafikus egység 2 GB vagy 4 GB GDDR5 VRAM-mal és AMD Enduro™ technológiával
– Optikai meghajtó: Blu-rayTM BD-RE (XL) meghajtó vagy DVD Super-Multi meghajtó
– Szín: szatén arany
– Billentyűzet: keret nélküli, szigetes kialakítású, fehér háttérvilágítású billentyűzet

[1] Kizárólag a Qosmio X70 és a Satellite P70 modellek 4 GB VRAM-mal ellátott változataiban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés