Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyet még nem láttál! Itt a HP Sprout

Sprout

Kütyük

Ilyet még nem láttál! Itt a HP Sprout

A HP ma bemutatott egyedi készüléke szakít a billentyűzettel és az egérrel.

Már láttunk néhány igazán furcsa készüléket az évek során, de ez valami egészen új. A Sprout egy Windows 8 PC, egy 3D szkenner és egy projektoros érintőfelület egyben. A monitor tetején elhelyezett szenzor olvassa be az alá tett tárgyat, míg a szintén felül elhelyezett projektor egy második, érintőképes kijelzőt hoz létre az alsó felületen.

A HP “blended reality”-nek hívja a koncepciót, ami annyit tesz, hogy elmossa a határt a valóság és a 2 dimenziós digitális világ között. Egyértelműen a kreatív felhasználóknak szánja az eszköz, akik már teljes mértékben kiélhetik magukat a 3D-s tervezés területén.

A Sprout szakít a hagyományos billentyű és egér perifériákkal és arra késztet minket, hogy a leírt érintőfelületet és egy tollat használjunk. Míg a főmonitor 23 inches (LCD) a vetített másodlagos képernyő 20 inches képes interakciókat fogadni.

Másik kiemelkedő képessége a szkenner, mely nem csak a tárgyak formájának digitalizálására képes, de nyomtatott szövegeket is pillanatok alatt bevisz a gépbe, valamint egyszerű fotókat is készíthetünk vele. Hogy pontosabb képet kapjunk az eddig ismeretlen árú eszközről a legjobb ha belenézünk a lenti videóba.

Sprout Sprout Sprout

https://www.youtube.com/watch?v=IBnf_lHxPdE



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés