Connect with us

Vodafone: Legyen jövőre is új iPhone-od!

Kütyük

Vodafone: Legyen jövőre is új iPhone-od!

Ha valaki most Red Basic X, illetve a Red Plus X tarifacsomaggal vásárolja meg új iPhone 6, vagy iPhone 6 Plus készülékét a Vodafone Online Shopjában két éves hűségnyilatkozattal, annak 12 hónap elteltével lehetősége nyílik készülékét egy új modellre cserélnie. Az új mobiltelefon készülékért az átvételkor fizetendő egyszeri díj a választott készülék típusától függően változhat.

Október 24-től előrendelhetőek, október 31-től pedig megvásárolhatóak az új iPhone 6 és iPhone 6 Plus modellek előfizetéses és feltöltő kártyás konstrukcióban egyaránt.

A termékcseréhez mindössze az idén a Vodafone-tól vásárolt, működőképes, sérülésmentes állapotban lévő iPhone 6, vagy iPhone 6 Plus készüléknek csomagolással és tartozékokkal együtt történő személyes leadása és újabb két éves szerződés aláírása szükséges azonos, vagy magasabb havidíjú tarifacsomaggal. Abban az esetben, ha a Vodafone kínálatában az adott időpontban nem áll rendelkezésre iPhone 6, illetve iPhone 6 Plus mobiltelefon készüléknél újabb iPhone modell, úgy a promóció más, a Vodafone által megjelölt csúcskategóriás készülékre is érvényes. A promóció részletes feltételei és további információk az iPhone újdonságokról: www.vodafone.hu/iphoneSzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom