Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új tablet kiegészítők érkeztek a Logitechtől

Kütyük

Új tablet kiegészítők érkeztek a Logitechtől

A Logitech ma bemutatta új, Logitech Keys-To-Go hordozható Bluetooth billentyűzetét, ami valamennyi iPad készülékkel használható. A jelenlegi iPad kiegészítő termékcsalád is megújult, köztük a Logitech Type+ és az Ultrathin, melyek immár az új iPad Air2-vel is kompatibilisek.

“A Logitech Keys-To-Go-t kifejezetten azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy megkönnyítse az emberek mindennapi életvitelét, minden helyzetben kényelmessé és egyszerűvé tegye az iPad használatát” – mondta Michele Hermann, a Logitech mobil üzletágának alelnöke. “A Logitech Keys-To-Go bevezetésével és a jelenlegi iPad kiegészítők továbbfejlesztésével olyan termékeket hoztunk létre, amelyek minden szempontból tökéletesítik az iPad mobilitását és rugalmasságát. Legyen szó akár egy szülőről, aki a gyermekének szeretne üzenetet küldeni, vagy egy éppen úton lévő üzletemberről, aki csak email-en elérhető, a hordozható billentyűzet minden élethelyzetben elősegítheti a hatékonyabb kommunikációt.”

Az említett készülékek kialakítása is a fenti célokat szolgálja: a billentyűk szellős elhelyezése és a mindegyik készüléken megtalálható, az iPad-eken való navigálást biztosító iOS gyorsbillentyűk egyaránt kivételes gépelési élményt nyújtanak.

Logitech Keys-To-Go billentyűzet iPad-hez

Az új Logitech Keys-To-Go hordozható billentyűzet vékony és könnyű. A mindössze 6.1 mm hosszú és 180 gramm súlyú készülék könnyedén elfér a pénztárcában vagy a kabátzsebben is, így nem jelent külön terhet. A billentyűk tapintása megegyezik a laptopoknál megszokottal, tartósságuk azonban sokkal nagyobb a vízlepergető FabricSkin bevonatnak köszönhetően, ami nemcsak az elázással, hanem a koszolódással szemben is védelmet biztosít. Az készülék ellenálló képességének további bizonyítéka az újratölthető elem, ami teljes töltöttséggel akár három hónapig is bírja. A billentyűzet az összes iPad termékkel kompatibilis, ideértve az iPad mini készülékeket is. A termék három színben kapható (fekete, piros és türkiz), ajánlott kiskereskedelmi ára 69.99 Euró.

Logitech Type+ iPad Air 2 készülékhez

A Logitech Type+ a nem rég optimalizált, beépített Bluetooth billentyűzetnek köszönhetően a laptopoknál megszokott kényelmes és egyszerű gépelési élményét biztosít. A termék automatikus On/Off érzékelővel is rendelkezik: amikor az iPad függőleges, gépelési helyzetbe kerül, a Logitech Type+ billentyűzet automatikusan be-, vízszintes, fekvő helyzetben pedig automatikusan kikapcsol. További előnyös tulajdonságként emelhetjük ki az auto-wake és auto-sleep beállításokat: a tok becsukásakor a készülék automatikusan ki-, kinyitásánál pedig automatikusan bekapcsol, „felébred”. A Logitech Type+ fekete és élénkpiros színben kapható, ajánlott kiskereskedelmi ára 99.99 Euró

Logitech Ultrathin iPad Air 2 készülékhez

A Logitech Ultrathin mágneses technológiával csatlakozó, billentyűzettel ellátott tok megbízható védelmet nyújt az iPad Air 2 készülékeknek, alumínium kialakításának, illetve könnyű és vékony kivitelezésének köszönhetően a termék iPad-ünk tökéletes másik felévé válhat. A beépített billentyűzet hosszú életű, akár két évig is kitartó elemmel működik, ami szükség esetén könnyedén pótolható, az állítható mágneses állvány pedig többféle betekintési szög beállítását is lehetővé teszi. A Logitech Ultrathin szürke és ezüst színben kapható, ajánlott kiskereskedelmi ára 89.99 Euró

Elérhetőség

A Logitech Keys-To-Go, a Logitech Type+ és a Logitech Ultrathin termékek Európában várhatóan 2014 novemberében lesznek elérhetőek. További információért kérjük, látogasson el a www.logitech.com honlapra vagy blogunkra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés