Connect with us

technokrata

Nagyszerűen indult az Apple Pay az USA-ban

apple-pay

Kütyük

Nagyszerűen indult az Apple Pay az USA-ban

Az első 72 órában több, mint 1 millió kártyát regisztráltak a szolgáltatáshoz.

Vajon elterjed majd az Apple Pay? Vagy csak egy újabb technológia, melyet idővel magunk mögött hagyunk? Nos, korai lenne még ezt megjósolni, de az Apple vezérigazgatója Tim Cook tegnapi interjújából (WSJD Konferencia) meglepő adatokat tudhattunk meg.

A vezető elmondása szerint, miután elérhetővé tették a szolgáltatást 72 órán belül 1 millió kártya aktiválást rögzítettek. Hozzátette, hogy ő rendszeresen vásárol vele a Whole Foods-nál, és használata jóval egyszerűbb, és biztonságosabb a kártyáknál, nem beszélve arról, hogy többé nem kell kutakodnunk pénztárcánkért, hiszen telefonunk mindig kéznél van.

Ennek ellenére számos üzlet, mint például a CVS and Rite Aid (patika), a Walmart vagy a Best Buy bejelentette, hogy nem támogatja majd az Apple Pay-t, hiszen saját fizetési technológiájukat szeretnék kiépíteni. Ezzel azonban megtörik az egységesség és az egyszerűség elvét, ami alapvető lenne ebben a koncepcióban. Sajnos jelenleg megtippelni sem lehet, hogy mikor válhat elérhetővé a szolgáltatás Magyarországon.

apple-paySzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp