Connect with us

Hirdetés

technokrata

PS4 Remote Play funkció érkezett az Xperia Z3 sorozat készülékeire

remoteplay

Kütyük

PS4 Remote Play funkció érkezett az Xperia Z3 sorozat készülékeire

A berlini IFA keretein belül mutatta be a Sony Mobile Communications (Sony Mobile) és a Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) az Xperia™ Z3 sorozatot, amelyen a mai naptól elérhető a PS4™ Remote Play , így a felhasználók már az Xperia Z3, Xperia Z3 Compact okostelefonokon valamint az Xperia Z3 Tablet Compact táblagépen is élvezhetik ezt az új funkciót.

Az Xperia Z3 készülékek tulajdonosai a mai naptól tölthetik le a PS4 Remote Play applikációt, ezáltal bárhol és bármikor játszhatnak kedvenc PlayStation®4 játékaikkal, a vezeték nélküli DUALSHOCK®4 kontroller és egy Wi-fi hálózat segítségével. A PS4 Remote Play legújabb verziója lehetőséget biztosít minden játékos számára, hogy PS4 konzolját távolról irányítsa még akkor is, ha a TV készüléke nincs a közelében.

Az Xperia Z3 sorozat készülékeiben debütált PS4 Remote Play alkalmazás pozitív fogadtatásának köszönhetően a Sony Mobile és az SCE úgy határozott, hogy ezt az innovatív funkciót a korábbi, Xperia Z2-es sorozatra is kiterjesztik az elkövetkezendő hetekben*. Az Xperia Z2 és Z2 Tablet tulajdonosok is hamarosan élvezhetik a PS4 Remote Play applikáció adta lehetőségeket, és távolról is játszhatnak kedvenc PlayStation®4 játékaikkal. Részletek az elkövetkezendő hetekben várhatóak.

remoteplay

November 14-től Európában a PS4 Remote Play immáron PlayStation®Vitán és PlayStation®TV-n is elérhető lesz.

Számos kiegészítő áll a játékosok rendelkezésére, hogy a PS4 Remote Play játékélményt még felhőtlenebbé varázsolják. Akár az Xperia Z3 okostelefonhoz készített GCM10 Game Control Mount (játékvezérlőhöz csatlakoztatható készüléktartóra) vagy a vezeték nélküli DUALSHOCK®4 kontrollerre , esetleg az Xperia Z3 Tablet Compacthoz tervezett -Bluetooth képes – BSC10 dokkolóra esik a választás, a felejthetetlen játékélmény garantált.

A PS4 Remote Play alkalmazás működésével és használatával kapcsolatos további részletek a www.sonymobile.com/remoteplayhonlapon olvashatóak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés