Connect with us

technokrata

Itt a Spotify Family: Egy előfizetés az egész családnak

Kütyük

Itt a Spotify Family: Egy előfizetés az egész családnak

A Spotify Family-vel több fiókot használhatunk egy előfizetéssel, és összességében spórolhatunk is.

A Spotify zenestreamelő szolgáltatás havidíja nem mondható magasnak a maga 1500 forintjával, azonban sok felhasználó még mindig sokallja ezt az árat. Éppen ezért elindították a Spotify Family programot, mellyel ezentúl elég lesz egyetlen előfizetés az egész családnak, vagy szűkebb baráti körnek.

Az ár nem egyezik meg az eddigi prémium fiókok árával, de spórolhatunk rajta, ha együtt fizetünk elő. Az alapár körülbelül 10 dollár, de ha a Spotify Family-vel ketten fizetünk elő már csak 15, ha hárman csak 20, ha négyen 25 és így tovább egészen a maximumig, 5 felhasználóig havi 30 dollárért (50 helyett). Természetesen ezzel nem egy fiókot használunk, így az ajánlások és a lejátszási listák még személyhez köthetők lesznek, csak az árban történik változás.

Persze nem a Spotify az első, aki előállt ezzel az ötlettel, hiszen az Rdionál már elérhető volt ez a kedvezmény. Ha belegondolunk megéri előfizetni egy olyan közeli ismerősseb, baráttal, családtaggal, akivel nem bánjuk, ha egy számláról történik a fizetés.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák