Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen nincs! Újabb csúcskészülék a Motorolától?

Kütyük

Ilyen nincs! Újabb csúcskészülék a Motorolától?

A Droid Turbo lenyűgöző adatokkal rendelkezik, de sajnos itthon nem lesz kapható.

Nem semmi a Motorola idei teljesítménye. Először bemutatják az új Moto termékcsaládot (X, G és E), majd a Moto 360-at, és a világ egyik legkisebb headset-ét, aztán a Nexus 6-ot, és hamarosan itt az elmúlt időszakban sokat emlegetett Droid Turbo is.

A felsőkategóriás eszközről újabb képek szivárogtak ki egy sajtőközlemény kapcsán az internetre. Az eddigi pletykák igazak voltak, ugyanis valóban piros és fekete dizájnnal született meg a készülék, de sajnos csak a Verizon amerikai telefonszolgáltatónál lesz elérhető.

Ennek ellenére nem baj, ha tisztában vagyunk létezésével, hiszen egy rendkívül kiemelkedő hardverről beszélünk. Egy 5.2 inches QHD kijelzőt, egy Snapdragon 805-ös, 2.65 GHz-es processzort, és 3 GB RAM-ot tudhat magáénak. A belső tárhelye 32 GB-os lesz, de micro SD kártyás bővítés sajnos nem elérhető a modellnél. A kamerarendszer egy lenyűgöző 21 MP-es szenzort kapott, és a hatalmas 3900 mAh-es akkumulátorral kapcsolatban sem élhetünk panasszal. Hát nem elképesztő? Szinte mindent belepakoltak, ami csak szem szájnak ingere.

Fontos megemlítenünk, hogy annak ellenére, hogy Android 4.4.4-gyel debütál majd október 28-án, elsőként fogja megkapni az új Android Lollipopot. Szörnyű rossz hír, hogy itthon nem lesz elérhető, de sajnos ez jutott nekünk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés