Connect with us

A mi telefonunkra mikor érkezik az Android Lollipop?

Kütyük

A mi telefonunkra mikor érkezik az Android Lollipop?

A Google szoftverének legújabb változata hamarosan megkezdi hódítóútját.

Ha az Android rendszer hű kedvelői vagyunk már biztosan hallottunk a nemrég megjelent Android 5.0 Lollipopról, és alig várjuk, hogy telepíthessük saját készülékünkön is. Azonban fontos kérdés, hogy egyáltalán megérkezik-e telefonunkra a megújult szoftver, és ha igen akkor mikor.

A Lollipop természetesen először a Google referenciakészülékeire érkezik meg, azaz a Nexus 4, 5, 7 és 10-es eszközökre, valamint a múlt héten bemutatott Nexus 6 okostelefonra és Nexus 9 tabletre. Ne felejtsük el, hogy az Android One és a Google Play kiadású telefonok is ide tartoznak és ezeken heteken belül elérhető lesz már az 5.0-ás verzió.

A többi gyártó közül a Motorola áll a lista élén, és már vissza is igazolták, hogy igen hamar letölthetjük majd a Moto X, G, és E modellekre. A HTC és a OnePlus 90 napon belül ígérte a szoftver elérhetőségét, azonban a Sony és az NVIDIA ennél bizonytalanabb. A Sony 2015 elejére teszi a frissítéseket és kizárólag az Xperia Z csúcskészülékein lesz elérhető (Z2 és Z3). A Shield NVIDIA talbet kapcsán dátummal még nem szolgálhatunk.

Az LG meglepő módon arról számolt be a TechRadarnak, hogy nincs mit mondaniuk a frissítésről, ha egyáltalán lesz. Ez nem túl barátságos hozzáállás tekintve, hogy csúcskészülékük, a G3 kimondottan jól szerepelt a teszteken és számtalan vásárló tetszését is nyerte el. Nem örülnénk, ha cserben hagyna minket a gyártó.

A Samsung TouchWiz Lollipop verziójáról már kikerült néhány kép, így biztosan állíthatjuk, hogy már nagyban folynak a fejlesztések, és 2015 elejére már ezeken a telefonokon is élvezhetjük az új operációs rendszer nyújtotta lehetőségeket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek

Dotkom