Connect with us

technokrata

A Telekomnál hamarosan megvásárolhatók lesznek az új iPadek

Kütyük

A Telekomnál hamarosan megvásárolhatók lesznek az új iPadek

któber második felétől előrendelhető a WiFi- és mobilhálózatra kapcsolódó iPad Air 2 és iPad mini 3. A Telekom az új iPadeket attraktív díjcsomagokkal kínálja majd, amelyek lehetővé teszik ügyfelei számára a csatlakozást szupergyors 4G/LTE hálózatához is.

Az új iPadek iránt érdeklődők előzetesen már regisztrálhatnak a Telekom honlapján, és így elsőként kapnak majd értesítést az online előrendelés megkezdéséről. Amint azt a Telekom korábban közölte, az új iPhone 6 és iPhone 6 Plus értékesítése október 31-én 0.01 perctől kezdődik, az előrendeléseket pedig már október 24-én 0.01-től várják.

Még gyorsabb 4G még több helyen!

A Telekom október 18-ától 450 további 4G bázisállomás bekapcsolásával bővíti mobilhálózatát. Ezáltal a szolgáltató lakosságra vetített országos 4G kültéri lefedettsége 73 százalékosra emelkedik az eddigi 54-ről. Ezzel egyidejűleg az elérhető maximumra növeli a 4G mobilnet névleges – azaz díjcsomagtól és készüléktől függő – letöltési sebességét a Telekom, így akár 150 Mbit/s sebességű mobilnetet kínál az ország első 4G hálózatán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp