Connect with us

Újabb Oppo selfiekirály a láthatáron

Kütyük

Újabb Oppo selfiekirály a láthatáron

A megfordítható kamerás Oppo N3 hamarosan bemutatkozik.

Azt csicsergik a madarak, hogy az Oppo N3 hivatalosan is bemutatkozik október 29-én. Már egyre pontosabban rajzolódik ki a kép a készülék kinézetét illetően, ugyanis már számos kiszivárgott képen láthattuk a jószágot. Gondolhatnánk, hogy talán éppen ezért a vállalat is megadta magát és közzétett egy képet az N3-ról saját Facebook oldalán.

A képekről jól látható, hogy egy fém keretet kapott az eszköz, mely sokak szerint acél lesz, így remekül áll majd ellen az ütéseknek vagy a hajlítgatásoknak. Az Oppo N1-hez hasonlóan egy megfordítható kamerával érkezik, mellyel a selfiekészítéskor nem veszítünk a minőségből, és még flasht is használhatunk. Véleményünk szerint ez remek megoldás, és a szenzorokat sem pazaroljuk erre az egyre népszerűbb műfajra.

Igaz, ezek még csak pletykák, de az N3 állítólag egy 5.9 inches Full HD kijelzőt, egy Qualcomm Snapdragon 805 processzort, 3 GB RAM-ot és egy 13 MP-es kamerát tudhat magáénak. Az óriás nem fog alulmaradni az androidos telefonok versenyében a jelek szerint, de jobb ha nem iszunk előre a medve bőrére.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom