Connect with us

technokrata

Magyarországra érkezik az iPhone 6

Kütyük

Magyarországra érkezik az iPhone 6

Október 31-én, azaz 17 nap múlva már itthon is kapható lesz a várva várt iPhone 6 és 6 Plus.

Még ebben hónapban elérhető lesz az új iPhone 6 és 6 Plus itthon – hozta nyilvánosságra az Apple a minap. Fontos megemlíteni azonban, hogy hiánytermékként könyvelhetjük el a népszerű okostelefonokat, hiszen a vállalat alig győzi a gyártást. Emellett számos egyéb tényező is nehezíti az érkezést. Ebben a hónapban még 36 ország kap a készülékekből, tehát sokfelé kell eljutniuk, és csak Magyarországon legalább háromfelé kell osztani a készleteket, mert mindhárom szolgáltató kínálja majd eladásra a telefonokat, és akkor az APR-ekről nem is beszéltünk.

Az iPhone-ok által támogatott 150 Mbps-os LTE sebesség eddig még nem volt elérhető itthon, de a Telenor már szeptemberben bejelentette, hogy bizony elérhetővé teszik ezt is, nehogy ne tudjuk kihasználni minden egyes funkcióját az új mobiloknak. A nemrég lezajlott frekvenciatender pedig a többi szolgáltatónak is lehetőséget adott a bővítésre, így nem marad le senki a csatában. Hamarosan mind a 3 szolgáltatónál megvásárolható lesz a készülék, de ne is reménykedjünk alacsony árakban 2 év hűségnyilatkozattal sem.

A Telenor Magyarországnál október 31-től lesznek elérhetőek. Az érdeklődők október 14. délutántól regisztrálhatnak az újdonságokkal kapcsolatos értesítésekre, illetve október 24-től adhatják le megrendeléseiket a www.telenor.hu/iphone-6 weboldalon.

A Vodafone Magyarország is október 31-én kezdi meg a várva várt iPhone 6 értékesítését, és előregisztrációra és előrendelesre is lesz lehetőség.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp