Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországra érkezik az iPhone 6

Kütyük

Magyarországra érkezik az iPhone 6

Magyarországra érkezik az iPhone 6

Október 31-én, azaz 17 nap múlva már itthon is kapható lesz a várva várt iPhone 6 és 6 Plus.

Még ebben hónapban elérhető lesz az új iPhone 6 és 6 Plus itthon – hozta nyilvánosságra az Apple a minap. Fontos megemlíteni azonban, hogy hiánytermékként könyvelhetjük el a népszerű okostelefonokat, hiszen a vállalat alig győzi a gyártást. Emellett számos egyéb tényező is nehezíti az érkezést. Ebben a hónapban még 36 ország kap a készülékekből, tehát sokfelé kell eljutniuk, és csak Magyarországon legalább háromfelé kell osztani a készleteket, mert mindhárom szolgáltató kínálja majd eladásra a telefonokat, és akkor az APR-ekről nem is beszéltünk.

Az iPhone-ok által támogatott 150 Mbps-os LTE sebesség eddig még nem volt elérhető itthon, de a Telenor már szeptemberben bejelentette, hogy bizony elérhetővé teszik ezt is, nehogy ne tudjuk kihasználni minden egyes funkcióját az új mobiloknak. A nemrég lezajlott frekvenciatender pedig a többi szolgáltatónak is lehetőséget adott a bővítésre, így nem marad le senki a csatában. Hamarosan mind a 3 szolgáltatónál megvásárolható lesz a készülék, de ne is reménykedjünk alacsony árakban 2 év hűségnyilatkozattal sem.

A Telenor Magyarországnál október 31-től lesznek elérhetőek. Az érdeklődők október 14. délutántól regisztrálhatnak az újdonságokkal kapcsolatos értesítésekre, illetve október 24-től adhatják le megrendeléseiket a www.telenor.hu/iphone-6 weboldalon.

A Vodafone Magyarország is október 31-én kezdi meg a várva várt iPhone 6 értékesítését, és előregisztrációra és előrendelesre is lesz lehetőség.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés