Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett a 4G-s LG F60

Kütyük

Megérkezett a 4G-s LG F60

Mától Magyarországon is kapható az LG F60 okostelefonja, a vállalat 4G LTE-s mobilkínálatának legújabb tagja, amely többek között négymagos processzorral és az LG új kezelőfelületének előnyeivel kívánja meghódítani a 4G LTE hálózatra váltó felhasználókat.

A 4G LTE támogatásnak, az 1,2 GHz-es négymagos processzornak és az Android 4.4 KitKat operációs rendszernek köszönhetően az LG F60 igazán élvezetes felhasználói élményt nyújt. Az újdonság vékony és elegáns, kompakt készülékházában 4,5 hüvelykes IPS-kijelző és 2100 mAh-s akkumulátor kapott helyet, amelyek teljesítmény, tömeg és méret szempontjából is tökéletes egyensúlyt teremtenek a hosszan tartó szórakozáshoz és hatékony munkához egyaránt.

Az F60 sokat merít a széles körben elismert, többek között a Red Dot Awards szakértői zsűrije által is díjazott LG G3 egyedülálló szolgáltatásaiból:

– A Gesture Shoot-nak, azaz a kézmozdulattal történő fényképezésnek köszönhetően a felhasználónak elég ökölbe szorítani a kezét a lencse előtt, így automatikusan elindul a 3 másodperces visszaszámlálás a felvétel elkészítéséig.
– Az előlapi kamerafény használatával az előnézeti képernyő mellett fényes fehér háttér jelenik meg a kijelzőn, amely növeli az arc megvilágítását szelfi üzemmódban.
– A Touch & Shoot, azaz az érintéssel fényképezéssel gyorsan és könnyen megörökíthetők a különleges pillanatok: a kijelző bármely pontját megérintve a kamera automatikusan fókuszál és fényképez, egyetlen mozdulattal.
– A Knock CodeTM segítségével az F60 egyetlen egyszerű mozdulattal feloldható – elég lekopogni az előre beállított mintát a telefon kijelzőjén.

„Vállalatunk legújabb LTE-képes okoselefonja a mai legfejlettebb vezeték nélküli hálózatot maximálisan kihasználó mobileszköz, amely prémium megoldást kínál kedvező áron azon felhasználók számára, akik a lehető leggyorsabb mobilélményre vágynak” — mondta Piro Péter, az LG Electronics Magyar Kft. magyarországi értékesítési vezetője.

Fő paraméterek:

– Chipkészlet: 1,2 GHz-es Qualcomm® négymagos processzorral
– Kijelző: 4,5 hüvelykes WVGA (207 ppi)
– Memória: 1 GB RAM / 4 GB, 8 GB
– Kamera: 5 MP (hátoldali) / 1,3 MP (előlapi)
– Akkumulátor: 2100 mAh
– Operációs rendszer: Android 4.4.2 KitKat
– Méret: 127,5 × 67,9 × 10,6 mm
– Hálózat:  4G LTE
– Kapcsolat: Bluetooth 4.0 / Wi-Fi / A-GPS
– Színek: fekete / fehér



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés