Connect with us

Hirdetés

technokrata

OS X is fog futni a következő iPadeken?

Kütyük

OS X is fog futni a következő iPadeken?

A DigiTimes meglepő információkat tett közzé az állítólagosan fejlesztés alatt álló 12.9 inches iPad Proról.

Már hallhattunk arról a pletykáról korábban, hogy az Apple a jövőben egységesíteni szeretné mobilos és asztali rendszerét, hiszen legújabb iOS és OS X platformokon már egyre több a hasonlóság, és egyre több funkciót érhetünk el asztali gépeinken, például már telefonálhatunk is iMac-ünkről, nem beszélve az SMS küldésről. Ez természetesen erősen megmozgatta az emberek fantáziáját.

Nos, a DigiTimes szerint az arany középút az iPad Proban fog megvalósulni, mely szerintük mind a két operációs rendszert képes lesz futtatni. De mi is az az iPad Pro? Már egy ideje számos pletyka tárgyát képezi egy 12.9 inches Apple táblagép, mely egyesek szerint ezt a nevet fogja viselni.

Érhető is lenne, hogy az almagyártó konkurenciát szeretne állítani a Microsoft Surface Pro 3 modelljének, de véleményünk szerint ez nem így fog megvalósulni, hiszen erre ott a Macbook Air.

A DigiTimes azt is hozzátette, hogy a készülék két variánsban kerül majd piacra, melyek közül csak az egyik lesz képes futtatni az asztali rendszert. Ez már csak azért is elképzelhetetlen mert, az iOS tipikusan ARM architektúrára épül, míg az OS X-et Intel chipek működtetik. Emellett jól láttuk, hogy a kettő az egyben készülékekkel nagyot bukott a Microsoft is, hiszen nem egyszerű feladat egy egérrel használt rendszert érintőfelületekre igazítani. Reméljük az Apple nem tervez semmi hasonlót, és csak egy újabb kiváló táblagép érkezik a termékcsaládba.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés