Connect with us

technokrata

Felszínre tör a Surface Mini?

Kütyük

Felszínre tör a Surface Mini?

TK Tech New információi szerint a fejlesztés alatt álló Surface Mini és a Surface 3 az ünnepek alatt debütálhatnak.

Nem is volt olyan rég, hogy a Microsoft bemutatta legújabb Surface Pro 3 táblagépét, azonban a Surface 3-ról, az ARM-alapú tablet vonal tagjáról semmi hír nem érkezett. A TK Tech New információi szerint a fejlesztés alatt álló Surface 3 az ünnepek alatt debütálhat.

Hozzátették, hogy egy mini változat is érkezni fog a modell mellett, melyről még a Pro 3 kapcsán is hallhattunk korábban, de utolsó pillanatban lemondták a tablet szállítását. Később olvashattuk, hogy a Surface 3 Mini visszakerült a gyártósorra, és igaz fotó még nem szivárgott ki róla, a Neowin szerkesztősége megerősítette a gép érkezését.

Megtudhattuk továbbá azt is, hogy azért nem mutatták be az eszközt, mert semmi kiemelkedő részletet nem tudott felmutatni, így jobbnak látták tovább fejleszteni a modellt. A méreten kívül a legrelevánsabb különbség az Intel helyetti ARM processzor lesz, és már nagyon várjuk mi sül ki a Microsoft ezen koncepciójából. Lehet, hogy az iPad Mini is rátalál egyenrangú ellenfelére a Microsofttól.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle