Connect with us

technokrata

Október 16: az Apple ismét meglep minket

Kütyük

Október 16: az Apple ismét meglep minket

A Recode információi szerint az Apple következő rendezvényére már nem kell sokat várnunk, ugyanis 21-e helyett október 16-án kerülhet sor a keynote-ra. A pletykák szerint a prezentációk három témakört ölelnek majd fel, melybe az új iMacek, iPadek és az új OS X Yosemite tartozik.

A Yosemite operációs rendszert már minden Mac tulajdonos tűkön ülve várja, hiszen a frissítés számos új funkciót hoz asztali gépeinkre, és Macbook-jainkra. Nem beszélve arról, hogy eddig sosem látott módon lesz képes együttműködni telefonjainkkal és például az SMS küldés és a telefonhívások is történhetnek már gépünkről.

Az iMacek családja is egy roppant lehengerlő modellel lesz gazdagabb, mégpedig egy Retina testvérrel, mellyel akár a 6400 x 3600-as felbontást is élvezhetjük. Emellett új processzort, erősebb grafikus kártyát is kap az előzőekhez hasonló dizájnban megszületett gép.

Az iPadekkel kapcsolatban annyit tudunk, hogy megkapják a Touch ID funkciót, a tükröződésgátló réteget, és már arany változatban is elérhetőek lesznek, akárcsak az iPhone-ok.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

fitnesz-kiegeszitők

Kütyük

Fitnesz-kiegészítők és az edzésmonitorozás

2019. november 19. kedd
ThinQ
MIO

Kütyük

Brutális Black Friday akciók a MIO-tól

2019. november 15. péntek
montblanc

Kütyük

Mindössze 16 darab készült ebből a zsebórából

2019. november 15. péntek
ETERNUS

Kütyük

Megjelent a új generációs ETERNUS tároló család

2019. november 13. szerda

Dotkom