Connect with us

technokrata

13 MP-es selfiekirály érkezik a HTC-től

Kütyük

13 MP-es selfiekirály érkezik a HTC-től

A kiszivárgott képek és információk alapján a HTC Desire Eye mindenkit leelőz majd a selfiek terén.

A selfie műfaja egyre népszerűbb napjainkban, de ritkán kapunk igazán jó minőségű kamerákat telefonjaink előlapjára. Ha csak nem rendelkezünk egy Oppo N1-gyel, a jó képek érdekében meg kell fordítani készülékeinket, ami sokszor a félresikerült, rosszul fókuszált fotókhoz vezet. Ennek azonban hamarosan vége, hiszen a pletykák szerint a HTC valami egészen egyedivel készül előállni.

A HTCFamily.ru és az @upleaks által közzétett képeken egy 13MP-es selfie kamerával rendelkező eszközt láthatunk a gyártótól. A Desire Eye nevet viselő, androidos, középkategóriás készülék nem csak elől de hátul is hordoz egy 13MP-es szenzort, melyekkel nem kell többé aggódnunk a rossz minőség miatt. Fontos hozzátenni, hogy először láthatunk flash-t az előlapon, ami remek hír lehet a selfiek kedvelőinek.

A specifikációkat illetően is érkeztek információk az említett blogokról, melyekből megtudtuk, hogy a Desire Eye egy 5.2 inches 1080p kijelzőt, egy Snapdragon 801 processzort, 2GB RAM-ot és 32GB belső tárhelyet tudhat magáénak. Pontos megjelenési dátumról nem tudunk még semmit, de nem lenne meglepő, hogy a gyártó október 8-ai rendezvényén debütálna a selfiekirály.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

legnepszerűbb mobiltelefonok 2020

Kütyük

A legnépszerűbb mobilok 2020 első felében

2020. június 3. szerda
cleanswitch érintés nélküli kapcsoló
huawei
huawei

Tablet

Jönnek az új Huawei tabletek Magyarországra

2020. május 31. vasárnap
Samsung

Smart-TV

Nem tudod hová rakd a TV-t? Mi segítünk!

2020. május 31. vasárnap
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin