Connect with us

technokrata

Bámulatos siker: SmartMat jógaszőnyeg

Kütyük

Bámulatos siker: SmartMat jógaszőnyeg

A SmartMat okos jógaszőnyeg Indiegogo projekt 24 óra alatt elérte kitűzött célját.

Jógaszőnyegről beszélve, mindenkinek az összecsavarható textil vagy polifoam szőnyegek ugranak be. Egyszerűek, de mégis elvégzik dolgukat, azonban néhány kreatív fejlesztő úgy döntött kicsit továbbfejleszti a kelléket, és létrehozták a SmartMat-et, az okos jógaszőnyeget.

Bizonyára mindenki megmosolyogta az előbbi mondatot, de meglepően népszerű lett ez az Indiegogo projekt, és mindössze 24 óra kellett ahhoz, hogy elérjék 110 000 dolláros kitűzött céljukat.

A SmartMat Bluetooth-on keresztül kommunikál okostelefonunkkal, és amint elkezdjük a gyakorlatokat különböző tanáccsal és valós idejű visszajelzéssel lát el bennünket. Ezeket szenzorok segítségével teszi, melyek a szőnyegbe lettek beépítve. Az utasításokat hangos és képes formában is megkapjuk, így még könnyebb a gyakorlás.

Készítői hozzátették, hogy nem vastagabb, mint hagyományos társa, ezért könnyen feltekerhetjük, és a hozzátartozó SmartMat Marketplace online áruházon különböző órákat, edzéseket is vehetünk hozzá. Ha felkeltette érdeklődésünket az okos kiegészítő ugorjunk át hivatalos oldalára, ahol további részleteket olvashatunk elérhetőségéről és az aktualitásokról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák