Connect with us

IPhone tulajdonosok: Kitartás! Hamarosan itt az iOS 8.1

Kütyük

IPhone tulajdonosok: Kitartás! Hamarosan itt az iOS 8.1

Az iOS 8-nak már a Bluetooth kapcsolattal is meggyűlik a baja.

Az iOS 8-cal számos új szolgáltatás és funkció érkezett az Apple termékekre, de ezért egyelőre nagy árat kell fizetni. Az új operáció rendszer a hibákból sem szenved hiányt, és az azóta érkező frissítések sem tökéletesítették a rendszert.

A 8.0.1-es verzió problémákat okozott a Touch ID és a mobilinternet kapcsán, így az új szoftver csak nyűgöt okozott az új iPhone tulajdonosoknak. A jelek szerint a bajoknak itt nincs vége, és már a Bluetooth kapcsolat sem működik megfelelően az új rendszeren. A hibák leggyakrabban az autós hangrendszereknél léptek fel, de minden audioeszköznél, fejhallgatónál, headsetnél megfigyelhető volt.

A jó hír az, hogy az Apple tud már a hibákról, és dolgoznak a javításokon. A következő frissítéssel már bizonyára minden megjavul, de az iCloud-ból való kijelentkezés és a Bluetooth készülékek “elfelejtése” megoldás lehet a problémákra a panasztevők szerint.

Az iOS 8.1-et már tesztelik is a kiválasztott felhasználók és hozzátették, hogy az új rendszer már tökéletesen működik, és nincsenek problémák se a Touch ID-vel, se a Bloutooth-szal. Az október harmadik hetében megjelenő frissítésre igaz még várni kell, de addig is kitartás minden iPhone tulajnak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom