Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön a negyedik mobilszolgáltató

Kütyük

Jön a negyedik mobilszolgáltató

A mobiltenderen elnyert frekvencia felhasználásával a DIGI Magyarországon is önálló, hang- és adatforgalmi szolgáltatást (mobiltelefon és -internet) biztosító hálózat kiépítését és üzemeltetését tervezi.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tenderén elnyert 1800 MHz-es mobilfrekvencián a DIGI magas minőségű, hang- és adatforgalmi szolgáltatást nyújtó hálózatot kíván építeni és üzemeltetni. A tervezett hálózat 40 MBit/s sebességű mobil adatforgalmat tesz majd lehetővé. A szükséges hatósági engedélyek megszerzését és az egyéb adminisztratív előkészületeket követően a DIGI haladéktalanul elkezdi a hálózatépítést, a szolgáltatások mielőbbi elindítása érdekében. A cég fokozatos ütemben, országos hálózat kiépítését tervezi.

A DIGI eddig is bizonyította ügyfeleinek, hogy kiemelkedő ár-érték arányú, a legmodernebb technológiára épülő szolgáltatásai mindenkor rugalmasan igazodnak a fogyasztók valós igényeihez. A cég saját fejlesztésű, minőségi tartalmakkal is bővíti szolgáltatásait, a DIGI márkanéven bevezetett egyedi csatornái értékes szórakozást kínálnak. Műholdas és kábeles televíziós csomagjai mellett internetszolgáltatása is méltán elismert, idén nyáron pedig a DIGI bevezette Magyarország leggyorsabb vezetékes lakossági internetszolgáltatását 1 Gigabit/másodperc sebességgel, mely hazánkban egyedülálló távlatokat nyit az ügyfeleknek.

A hazai telekommunikációs piacon a DIGI fejlődését jól érzékelteti, hogy a műholdas és kábeltelevíziós szolgáltatások piacán 23%-os piaci részesedést ért el, és az elmúlt 7 évben 300%-kal növelte árbevételét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés