Connect with us

Ingyen 4G-t kap ma minden telenoros

Kütyük

Ingyen 4G-t kap ma minden telenoros

Ingyen internetet kínál belföldön a Telenor a Hipernet Napon. 600 telenoros munkatárs 23 helyszínen népszerűsíti a Hipernet 4G-t.

2014-ben már ötödik alkalommal rendezi meg a Telenor Magyarország a már hagyományosnak számító Hipernet Napot.Ebből az alkalomból a Telenor minden ügyfele belföldön ingyenesen használhatja a Hipernet mobilinternet hálózatot szeptember 25-én. A Hipernet Napon országszerte 23 helyszínen 600 Telenor dolgozó találkozik az ügyfelekkel, hogy meghallgassa véleményüket és megismertesse őket az ország leggyorsabb 4G mobilinternet hálózatában rejlő lehetőségekkel.

A mobilinternet egyre növekvő hazai népszerűségét jelzi, hogy a Telenor mobilinternet előfizetőinek száma már 2014 első negyedévében átlépte az egymilliót, és a cég által értékesített készülékek több mint háromnegyede okostelefon.

Egy okoskészülék akkor lehet igazán hasznos, ha minél több dologra tudjuk használni. A mobilinternetnek és különféle alkalmazásoknak köszönhetően teljes mértékben személyre szabhatjuk az okostelefonunkat: levelezhetünk, böngészhetünk, útvonalat tervezhetünk, de akár zenét hallgathatunk és filmet is nézhetünk – egyszóval megkönnyítheti vagy éppen feldobhatja a mindennapjainkat. A Telenor már most kínál újszerű szórakoztató szolgáltatásokat, a zenei streaminget nyújtó Deezer, valamint a filmek és televíziós műsorok sokaságát kínáló MyTV révén. A lehető legjobb minőségű felhasználói élményhez azonban elengedhetetlen a megbízható, villámgyors mobilinternet.

A Telenor legfőbb tanácsadói az ügyfelei, az ő igényeik és elvárásaik számítanak leginkább, amikor a cég a jövőt tervezi. Ezért a vállalat 600 dolgozója – a vezérigazgatótól a jogi asszisztensig – szeptember 25-én az ország 23 pontján találkozik az ország lakosságával, hogy megismerje véleményüket, tapasztalataikat, válaszoljon kérdéseikre. Szintén fontos cél, hogy a munkatársak bemutassák az érdeklődőknek, hogyan teheti jobbá életüket és segítheti őket céljaik elérésében a Telenor Hipernet 4G mobilhálózata.

„A Telenor minden tevékenységének középpontjában ügyfelei állnak. Ezért fontos számunkra, hogy valamennyi kollégánk, még azok is, akik mindennapi munkájuk során nincsenek közvetlen kapcsolatban ügyfeleinkkel, rendszeresen találkozzanak velük. A mai napon 600 munkatársammal járjuk Budapest és vidéki nagyvárosok utcáit, hogy bemutassuk szupergyors Hipernet hálózatunk és innovatív szolgáltatásaink előnyeit” – mondta el Mike Michel, a Telenor Magyarország marketing vezérigazgató-helyettese.

A Telenor a Hipernet Napon minden belföldön tartózkodó, internet szolgáltatással rendelkező kártyás és előfizetéses ügyfelének ingyenessé teszi az internetezést, valamint lehetőséget kínál a Deezer Premium+ szolgáltatás kipróbálására is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom