Connect with us

technokrata

Új e-olvasók érkeztek az Amazontól

Kütyük

Új e-olvasók érkeztek az Amazontól

Bemutatták az új Kindle-t és a Kindle Voyage-t.

Tegnap érkezett hír először arról, hogy az Amazon új Kindle e-olvasókon dolgozik, és ma hivatalosan is bemutatták a termékeket. Lerántották a leplet a Kindle Voyage-ról, és megújult a Kindle is, valamint jóval megfizethetőbb lett 79 dolláros árával.

A Kindle Voyage a vállalat elmondása szerint az eddigi legfejlettebb Amazon e-olvasó. Új üveg előlapot és magnézium hátlapot kapott, aminek köszönhetően vékonyabb, könnyebb, és erősebb lett a kialakítás. A készülék egy új Paperwhite kijelzőt is magáénak tudhat, melynek felbontása magasabb, így a szövegek még könnyebben olvashatóak.

Szintén most mutatták be az Adaptive Front Light funkciót, mely tulajdonképpen automatikus fényerőt jelent, és a PagePress-szel a keret megnyomásával lapozhatunk az oldalak között. A 199 dolláros eszköz rezgéssel jelez ha megtörtént a lapozás. A kimondottan pénztárcabarát új Kindle nem kapta meg a Kindle Voyage újításait, de gyorsabb processzorral, új érintőfelülettel, és több tárhellyel rendelkezik. A táblagép október 2-án lesz elérhető, de a Voyage-ra 21-éig várnunk kell. (A képen a Kindle Voyage látható)

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle