Connect with us

technokrata

Mindenki nagy iPhone-ra vágyik

Kütyük

Mindenki nagy iPhone-ra vágyik

Az első 24 órában csaknem 4 millió iPhone 6-ot rendeltek elő.

Hivatalosan is az iPhone 6 az eddigi legkelendőbb telefon, legalábbis ami az első nap előrendeléseit illeti. A cég hivatalosan is kinyilatkoztatta, hogy a szeptember 12-én elkezdődött előrendelési hullám első taraja 4 millió darab telefont sodort el, ha szabad szörfös hasonlattal élnem. Van olyan előrendelő, akinek már csak októberben szállítják ki a készülékét.

Most pénteken, szeptember 19-én kezdik meg a forgalmazást Ausztráliában, Japánban, Hongkongban, Szingapúrban, Németországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és az Egyesült Államokban.

A második körös országok szeptember 26-án kapnak a mobilokból, de köztük sincs Magyarország. Akik külföldről olvasnak minket, azoknak azért érdekes lehet, szóval még ebben a hónapban kap telefont Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Írország, Man (Man-sziget), Olaszország, Liechtenstein, Luxemburg, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Portugália, Katar, Oroszország, Szaúd-Arábia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Tajvan, Törökország és az Egyesült Arab Emírségek. Reméljük hamarosan mi is kezünkben foghatjuk az Apple legújabb és legnagyobb okostelefonjait, hogy részletesebben is beszámolhassunk róluk.

Forrás: AppleblogSzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom