Connect with us

technokrata

Középkategóriás, fémházas telefonon dolgozik a Samsung

Kütyük

Középkategóriás, fémházas telefonon dolgozik a Samsung

A pletykák szerint az új készülék még a Galaxy Alpha-nál is szebb lesz.

A tengernyi kritika után a Samsung végre egy fém keretes okostelefont is bemutatott néhány héttel ezelőtt, a Galaxy Alpha formájában. A telefon, akárcsak a múlt héten debütált Note 4, magasan kiemelkedik a koreai gyártó többi készüléke közül, hiszen anyaghasználat terén igazán jó minőséget hoztak el a vásárlóknak. A vállalat bizonyára felfigyelt a tényre, hogy szinte minden technológiai blog és magazin az eddigi legszebb termékének nevezte az Alpha-t, és a pletykák szerint készek elhozni a minőséget a középkategóriás telefonok piacára is.

A SamMobile-nak köszönhetjük a kiszivárgott információt, a SM-A500 kódnévvel illetett telefonnal kapcsolatban. Kezdjük talán azzal, hogy állítólag a prémium kialakítás még szebb lesz, mint az Alpha esetében, hiszen a műanyag hátlap sem marad meg, és a készülék egy teljes fém házat kap (akárcsak a HTC One M8). Így sajnos le kell mondanunk a levehető hátlapról, és egyben a cserélhető akkumulátorról is, de a hardverek terén sem okoz csalódást az eszköz.

Egy 1280 x 730-as felbontású AMOLED kijelzőt kap, és egy négymagos Snapdragon 400 -as processzor felel a működéséért. Kamerája állítólag 8MP-es lesz, valamint 16 GB belső tárhely áll majd rendelkezésünkre. Egy hibrid micro SD/ nano SIM kártya olvasó is helyet kap az eszközben, mellyel kibővíthetjük tárhelyünket, és egy második SIM kártyát is használhatunk. Persze mindez még csak pletyka tárgya, de a nagyközönség kétség nélkül örülne egy olcsóbb, de mégis jó minőségű telefonnak a Samsungtól.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom