Connect with us

technokrata

A Motorola nem fogy ki az újdonságokból

Kütyük

A Motorola nem fogy ki az újdonságokból

A vállalat bemutatta apró Moto Hint headsetét, a Turbo Charger-t és a Power Pack Micro-t.

A Motorola néhány hete már tett utalást arra, hogy valamilyen headset is bemutatkozik az eheti IFA rendezvényen, és kellemes meglepetést okoztak a fejlemények. Egy apró Bluetooth headset érkezett, mely a Moto Hint nevet kapta, és ahogy nevéből is érződik a koncepció lényege, hogy szinte teljesen eltűnjön fülünkben, és észre se vegyük, hogy viseljük.

A 10 óra beszélgetési időt bíró lenyűgöző készülék nem csak a hívásokat, hanem különböző hangutasításokat is képes továbbítani Motorola telefonunknak, például a navigációval és az időjárással kapcsolatban. A Moto X-hez hasonlóan több variáns is elkészült belőle, így elérhető lesz bőr, fa, és műanyag borítással is. A hasznos kiegészítő mindössze 150 dollárért lesz kapható.

Ha ez még nem lenne elég, a vállalat egy Turbo Charger nevű eszközt is bemutatott a minap, mely képes további 8 órával megnövelni telefonunk üzemidejét belső akkumulátora használatával, és minderre csak 15 percre van szüksége. Emellett a 1500 mAh-es hordozható Power Pack Micro-ról is lerántották a leplet, mellyel többé nem akadály az elveszett kulcsunk és telefonunk megtalálása, és szintén tölthetjük vele mobilunkat. A Turbo Charger 35, a Power Pack Micro 39 dollárért lehet a miénk.

https://www.youtube.com/watch?v=CLEF-Rq39D4Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom