Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a középkategóriás Xperia E3

Kütyük

Megjelent a középkategóriás Xperia E3

A Sony a mai napon bemutatta az XperiaTM E3 készüléket. Az E3 páratlan lehetőségeket nyújt a szórakozáshoz, többek között a különböző kamera applikációkkal. Az ultragyors teljesítmény és a 4G kapcsolat révén minden tartalomhoz a lehető leggyorsabban válik elérhetővé. A minőségi, zászlóshajó készülékekhez hasonló kialakítású Xperia E3 kedvező ára miatt optimális választás a fiatalabb felhasználók számára.

„Örömmel mutatjuk be az Xperia E3 készüléket, mely egyszerre ötvözi a szemrevaló formát és a széles funkcionalitást az elérhető árral. Az E3 gyors teljesítménye mellett, lenyűgöző tulajdonságaival is kiemelkedik. Így ezt a kedvező árú, a csúcskategóriás Z sorozatból ismert formatervezés jegyében készült okostelefont bárki büszkén használhatja”– mondta Calum MacDougall, a Sony Mobile marketing igazgatója.

A megjelenés, ami sosem megy ki a divatból

Akárcsak a Sony legújabb Z3 zászlóshajó készülékei, az E3 is tökéletesen kivitelezett, nem mindennapi, stílusos eszköz. Vékony és könnyű, az E3 ergonomikus kialakítása révén egyszerűen használható egy kézben, így az sem okoz gondot, ha egyszerre több feladattal kell megbirkózni. Az Xperia E3 arra is lehetőség ad, hogy a felhasználók kifejezzék egyedi stílusukat a rendelkezésre álló színválasztékból. Az okostelefon fehér, fekete, lime és réz színekben (a színválaszték országonként eltérhet) is elérhető.

Míg a legtöbb készülék használat során gyorsan elkophat, az Xperia E3 sarkait olyan anyagból alakították ki, amely ellenáll a a váratlan ütésekből fakadó karcolásoknak is. Az ellenálló anyagokból készült karcálló kijelző miatt az E3 készülék sokáig szép és fényes marad, hogy sose kelljen elrejteni mások elöl.

Figyelemre méltó funkciók, melyekkel bárki kitűnhet a tömegből

Az Xperia E3 készülékkel bárki könnyedén kitűnhet a tömegből, mivel ez az okostelefon a csúcstechnológiáit és az exkluzív szolgáltatásait is a Sony Xperia Z szériájától kapta, így a lehető legjobb élményeket kínálja.

Az 5 megapixeles HDR kamerával lenyűgöző fotókat készülhetnek, emellett HD videókat rögzítésére is alkalmas. Az olyan kreatív kamera alkalmazások mint a Timeshift burst és az AR effect révén pedig a régi képek is könnyedén megújíthatók. Az új AR fun app letöltésével a felhasználók a valóságot vegyíthetik 3D effektekkel, amelyek a kamera mozgatásának megfelelően változnak. Az elkészített videók pedig egyszerűen megoszthatóak Facebookon keresztül a Social live, vagy akár YouTube-on a Live on YouTube Xperia alkalmazás segítségével.

Az E3 ‘shake to start’ applikációnak köszönhetően az applikációk kezelése könnyedén testre szabhatóvá válik. Egy mozdulattal megnyitható akár a Facebook is, így ezentúl bármely applikációhoz könnyebben hozzáférhetnek a felhasználók. A ‘shake to start’ app használatával a telefon is irányítható – így könnyedén lenyűgözhet másokat.

Gyorsabb és jobb szórakozás, amely még tovább tart

Az Xperia E3 rendelkezik egy ultragyors Qualcomm Snapdragon 400 processzorral1, valamint egy 1.2 GHz-es négymagos CPU-val és a 4G LTE kapacitás révén minden filmet, zenét vagy játékot hihetetlen sebességgel tölthető le megakadás nélkül. Természetesen az Xperia E3 készüléken már 4G – vel internetezhetsz, tölthetsz le tartalmakat, valamint a megosztás is gyorsabb és gördülékenyebb, mint valaha.

Az Xperia E3 kiváló, 4.5”-os kijelzőjén, a Sony vezető TV technológiájának és az IPS panelnek köszönhetően igazán széles látószögben élvezheted tartalmaidat. A nagy kapacitású 2300 mAh-s akkumulátornak és a STAMINA mód használatának köszönhetően pedig akár 14%-kal megnövelheted az üzemidőt.

Az igazi rugalmasságért az E3 elérhető dual SIM változatban is. A Sony dual SIM technológiája révén a felhasználó mindkét kártyáját aktívan használhatja, és sosem kell egy hívást sem elmulasztania, még akkor sem, ha már éppen telefonál.

Lenyűgöző kiegészítők az okostelefonodhoz

A Sony kiegészítők széles tárházával – melyek az Xperia E3 okostelefonnal is kompatibilisek – még tovább fokozható a felhasználói élmény. A SmartBand SWR10 egy innovatív életvitelt figyelő okos karkötő, amely követi a mindennapi aktivitásokat, melyeket gyönyörűen vizualizálva, a Lifelog applikáción keresztül jelenít meg. A BSP10 Bluetooth® Speaker – a hordozható Bluetooth® hangszóró Qi vezeték nélküli töltővel ötvözi a legfelsőbb minőséget és a prémium Sony dizájnt, így nem kell kompromisszumot kötni zenehallgatáskor sem. A SBH60 Stereo Bluetooth® Headset egyedien kialakított vezetékes és vezeték nélküli Bluetooth® verzióban is elérhető headset híváskezelővel és távirányítóval is rendelkezik a mindennapos kényelmes használat érdekében.

Xperia E3 globális megjelenése 2014 őszén várható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés