Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már a Toshiba is vezeték nélküli hangszóróival próbál elcsábítani

Kütyük

Már a Toshiba is vezeték nélküli hangszóróival próbál elcsábítani

A Toshiba bejelentette két új, hordozható hangszóróját, melyekkel kedvenc zenéinket útközben is kiváló minőségben hallgathatjuk. A TY-WSP52EU és a TY-WSP54EU típusú hangszóró a beépített vezeték nélküli technológia segítségével számos eszközhöz csatlakoztatható. A kiváló hordozhatóság és a tetszetős kialakítás sokféle felhasználói csoport számára teszi ideálissá. Kiválóan használható kültéri, családi rendezvényeken, de akár konferenciabeszélgetések lefolytatására is.

Vezeték nélküli audió bárhol

A Toshiba új, hordozható, TY-WSP54EU és TY-WSP52EU típusú hangszóróival kedvenc zenéinket akár a parkban, a strandon vagy egy kerti parti közben is kiváló minőségben hallgathatjuk.  A kültéri alkalmazás mellett az eszközöket otthon is, a lakás bármely helyiségében remekül használhatjuk. A Bluetooth® csatlakozási lehetőség és az érintéses (NFC) technológia révén a szabványoknak megfelelő laptopon, táblagépen vagy okostelefonon tárolt zenéinket minden nehézség nélkül, kiváló minőségben hallgathatjuk az új Toshiba hangszórónkon. A vonalbemenetre egyéb eszközeinket, például MP3-lejátszónkat is csatlakoztathatjuk, a beépített mikrofon pedig konferenciabeszélgetésekre ideális.

A felhasználók kétféle modell közül választhatnak. A TY-WSP52EU 2 Watt kimenő hangteljesítménnyel rendelkezik, míg a TY-WSP54EU típusjelű, 10 wattos változat nagyobb helyiségben történő használathoz is alkalmas. A háromféle színben (fekete, fehér és diófa) megjelenő, fényes, kocka alakú hangszórók bárhol jól mutatnak.

A Toshiba TY-WSP54EU és TY-WSP52EU hordozható, vezeték nélküli hangszórói 2014 negyedik negyedévében kerülnek az európai boltokba.

Toshiba hordozható, vezeték nélküli hangszórók:

– Csatlakozás: Bluetooth® v3.0+ EDR, NFC, vonalbemenet

– Mikrofon: beépített mikrofon konferenciabeszélgetésekhez

– Gyorsgombok a vezérléshez

TY-WSP52EU:         

– Hangszóró: 2 Watt kimenő hangteljesítmény

– Bluetooth adattovábbítás: akár 13 óra lejátszás 50%-os hangerőn

– Akkumulátor: 400 mAh-s Li-ion polimer akkumulátor

– Méretek: 72 x 72 x 72 mm

– Tömeg: 273 g

TY-WSP54EU:

– Hangszóró: 2 x 5 wattos, 2.0 csatornás sztereó hangszóró

– Bluetooth adattovábbítás: akár 10 óra lejátszás 50%-os hangerőn

– Akkumulátor: 1600 mAh-s Li-ion polimer akkumulátor

– Méret: 130 x 96 x 71 mm

– Tömeg: 620 g



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés