Connect with us

Gyönyörű vezeték nélküli egérrel villog a Logitech

Kütyük

Gyönyörű vezeték nélküli egérrel villog a Logitech

A Logitech a tegnapi nap folyamán mutatta be legújabb, M280-as, vezeték nélküli egerét. Asszimetrikus formájának, széles, a használatot megkönnyítő görgőjének, valamint a precíziót és érzékenységet növelő, úgynevezett Advanced Optical Sensorának köszönhetően, az M280 mind munkára, mind pedig pihenésre, internetezésre kiváló választás.

“Mivel minden nap jelentős mennyiségű időt töltünk a számítógépek, laptopok és tabletek használatával, fontos, hogy a beviteli eszközeink kényelmesek legyenek,” mondta Denis Fayolle a Logitech EMEA régiós egér-fejlesztési termékmenedzsere. “ A gyártás során alkalmazott, speciális kézi-gyártási folyamatoknak köszönhetően a Logitech M280 vezeték nélküli egér dinamikus és ívelt kialakításával kényelmes és természetes fogást biztosít a felhasználónak.”

A Logitech M280 kompatibilis az összes, fontosabb operációs rendszerrel, beépített szenzorának köszönhetően pedig pontos és könnyed kezelést tesz lehetővé. A fejlett energiatakarékos kialakítás miatt, amikor nem használjuk, az egér automatikusan alvó üzemmódba helyezi magát, ennek hála sokkal ritkábban kell elemet cserélni benne. A Nano vevőnek köszönhetően pedig az egér a kábeles megoldások megbízhatóságával közvetíti mozdulatainkat, amellett, hogy a vezeték nélküli felhasználói szabadságot is biztosítja. Modern dizájnjának és kétféle színválasztékának köszönhetően bármilyen munkakörnyezetbe illeszkedik.

Ár és elérhetőség

A Logitech Wireless Mouse M280 várhatóan Szeptember elejétől lesz kapható az EMEA régióban. A termék várható kereskedelmi ára 30 Euró lesz. További információért, kérjük látogass el a www.logitech.com oldalra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom