Connect with us

technokrata

Új kiegészítők készültek a Toshiba Camileo X-Sportshoz

Kütyük

Új kiegészítők készültek a Toshiba Camileo X-Sportshoz

A Toshiba bejelentette Camileo X-Sports akciókamerája legújabb kiegészítőit. A teleszkópos monopod, a tapadókorongos rögzítő, a kültéri használatra tervezett csíptető, a bója és a kameratáska segítségével az izgalmas akciók egyetlen pillanatát sem szalasztjuk el. A sokféle felhasználásra tervezett eszközök ideális választást jelentenek a koncertlátogatók, nyaraláson lévők vagy sportolók számára, továbbá bárkinek, aki az élet izgalmas és fontos mozzanatait rögzíteni szeretné. Az új kiegészítők egyesével is megvásárolhatók a korábban bejelentett, a gyári és egyéb választható kiegészítők mellett.

Teleszkópos monopod többféle perspektívához

A Toshiba sokoldalúan használható monopodja segítségével az eddigiektől eltérő perspektívából is lefilmezhetjük magunkat. Akár egy koncerten is jó szolgálatot tehet, hogy a kamerát a közönség fölé emelhetjük. A monopod végén található fejegység segítségével a kamerát akár 360 fokban is elforgathatjuk. Az akár 94 cm-re is kihúzható teleszkóp segítségével egészen új szemszögből örökíthetjük meg legizgalmasabb kalandjainkat.

Tapadókorongos rögzítő üvegfelületekre

A tapadókorongos rögzítő segítségével a Camileo X-Sports kamerát sokféle üvegfelületre erősíthetjük. Autós felvételekhez is ideális választás, ha gyors jeleneteket szeretnénk rögzíteni. A tartó a tokban lévő kamerához is biztonságosan használható.

Csíptető kültéri használatra

A csíptető lehetővé teszi, hogy a Camileo X-Sports kamerát sokféle, mozgásban lévő tárgyhoz rögzíthessük. Elsősorban olyan kültéri tevékenységekhez ideális választás, mint kerékpározás, evezés vagy síelés. A megfelelő rögzítést egy hevederlánc segíti, így bármilyen rendhagyó alakú és méretű, akár vékony eszközhöz is odaerősíthetjük.

Bója vizes kalandokhoz

A bója kiegészítő segítségével a Camileo X-Sports kamera akkor is a felszínen marad, ha azt vízbe ejtjük. A fogantyúként is használható úszó eszköz azonnal kiemelkedik a vízből, míg élénk sárga színe révén könnyű észrevenni. A beállítható csuklópánt pedig lehetővé teszi, hogy az akció egyetlen pillanatát se mulasszuk el, akár a vízben vagyunk, akár fölötte.

Camileo X-Sports kameratáska, amiben minden elfér

Az X-Sports táska belsejét úgy alakították ki, hogy abban a Camileo X-Sports kamera mellett elférjen minden gyári és a további sokféle, külön megvásárolható kiegészítő is, így azokat egy helyen tárolhatjuk, és amikor csak szükségünk van rájuk, egy mozdulattal bármikor használatba vehetjük.

Erős igénybevételre tervezve

Az idei évben korábban már bejelentett Camileo X-Sports kamerát akciódús jelenetek rögzítésére tervezték. Az eszközt egy 2 hüvelykes (5,08 cm) LCD kijelzővel is ellátták, így az éppen forgatott jelenet folyamatosan nyomon követhető vagy a kamerán akár később is megtekinthető. A rendkívül széles látószögű objektívvel ellátott Camileo X-Sports segítségével akár Full HD felbontású, 60 fps képsebességgel rendelkező felvételeket is készíthetünk. A csomagban számos kiegészítő – többek között felragasztható rögzítők és távirányító – is található. A kamera a mellékelt tok révén akár 60 méterig is vízálló.

A Camileo X-Sports új kiegészítői 2014. negyedik negyedévében kerülnek a boltokba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom