Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ahogy ígértük: Itt a HTC Desire 820

Kütyük

Ahogy ígértük: Itt a HTC Desire 820

A vállalat középkategóriás 820-as modellje is rendkívül átgondoltan lett megtervezve.

Idén már remek csúcskészülékeket láthattunk a HTC-től. Mind a One M8, mind a Butterfly 2 felülmúlta elvárásainkat, de a középkategóriás okostelefonok piacát sem hagyják figyelmen kívül. Mint ahogy beharangoztuk, a vállalat a 2014-es IFA rendezvényen mutatta be a HTC Desire 820-at. Elmondásuk szerint az alig hat hónapos 816-os modell hivatott felváltani egy erősebb nyolcmagos chippel, mely 64-bit kompatibilis. Mint érzékeljük, elég termékeny időszakát éli Peter Chou, a cég dizájnere, és valószínű hogy hamarosan újabb termékeket láthatunk tőle és csapatától.

A bejelentés szerint szeptember végére világszerte elérhető lesz a készülék, de ára régiónként változni fog. Az Egyesül Államokban 350 dollár, így körülbelül belőhetjük az árkategóriáját. Míg az előző variáns csak egy 1.5 GHz-es nyolcmagos Snapdragon 400-as processzorral rendelkezett, az Desire 820 már a Snapdragon 615-ös modelljét kapta meg, mely támogatja a 64-bites működést, ami fontos a komolyabb teljesítmény elérése érdekében, és kevésbé meríti az akkut.

Az architektúra meglehetősen egyedi, mivel alapjáraton négy 1.0 GHz-es mag látja el a feladatokat, és ha nagyobb teljesítményre van szükség, a másik négy 1.5 GHz-es egység is működésbe lép. Ez az un. big.LITTLE kialakítás. Egy 13MP-es hátsó, és egy meglepően jó 8MP-es elülső kamerával rendelkezik, melyekkel az éles selfiek készítése többé nem akadály. Emellett 8GB helyet 16GB tárhely (+micro SD), és 1.5GB RAM helyett 2GB RAM került az eszközbe. Kijelzője 5.5 inches és 720p felbontást kapott, így bátran nevezhetjük ezt is óriástelefonnak. Működéséért egy 2600 mAh-es akkumulátor felel, ami ilyen egyedi hardverek mellett reméljük pont elég is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés