Connect with us

Hirdetés

technokrata

A PocketBook is nagyot alakított az IFA-n

Kütyük

A PocketBook is nagyot alakított az IFA-n

A berlini IFA kiállításon mutatja be a PocketBook legújabb, a Kenzo divatházzal együttműködésben tervezett e-book olvasóját. Az innovációról és elegáns készülékeiről ismert vállalat egy újgenerációs tabletekből álló sorozattal is készült a kiállításra.

Funkcionalitás és dizájn: PocketBook Sense with Kenzo cover e-könyv olvasó

A világhírű Kenzo divatház kiegészítőjével együtt várhatóan november elején kerül piacra a PocketBook új, prémium 6 hüvelykes E Ink olvasója, a PocketBook Sense with Kenzo cover. A készülék tervezésekor a fejlesztők a dizájn és a funkcionalitás tökéletes összhangjára törekedtek: a szürke kétféle árnyalatában kapható e-könyv olvasó teljes frontját a 1024×758 HD felbontású 212 dpi-s E Ink Pearl kijelző foglalja el, míg a lapozó gombok az olvasó hátsó részén helyezkednek el, lehetővé téve a kényelmes lapozást egykezes tartás esetén is.

Az eszköz formabontó külsejéhez tökéletesen illik a Kenzo divatház által tervezett elegáns fekete krokodilmintás bőr tok. A beépített fényérzékelő automatikusan a fényviszonyoknak megfelelően állítja be a képernyő fényerejét, az 1000 MHz-es processzor pedig gyors lapozást tesz lehetővé.

A PocketBook Sense with Kenzo cover 19 népszerű szöveg és képformátumot támogat, és előre telepített ABBYY Lingvo szótárakkal kerül forgalomba, a 4GB belső memória és a MicroSD bemenet akár egy egész könyvtár tárolására is alkalmas. A könyvek gyors telepítését a WiFi-elérés és a Dropbox alkalmazás teszi egyszerűvé.

A tabletek új generációja: PocketBook SURFpad 4

Az e-könyv olvasóval egy időben jelenik meg a PocketBook legújabb tabletsorozata, a SURFpad 4 is, amely három nyolcmagos processzorral ellátott, Android 4.4 KitKat OS-en futó táblagépből áll. Az új tabletek nevében egy betű jelzi méretbeli különbségüket: a SURFpad 4 S kijelzője 7, a SURFpad 4 M 7,85, míg a SURFpad 4 L 9,7 hüvelykes.

A négymagos grafikus processzornak köszönhetően a legújabb számítógépes játékok is hibamentesen futnak a tableteken, a 2 GB RAM gyors teljesítményt biztosít, a 16 GB-os belső tárhely pedig tovább bővíthető micro SDHC és SDXC memóriakártyákkal. A 4 L modell 8000 mAh, a 4 S és 4 M 4000 mAh akkumulátora rendkívül hosszú készenléti időt biztosít.

A 4 M és a 4 L modellek 2048×1536 felbontású IPS kijelzőt, míg kisebb társuk, a 4 S 1920×1200 felbontású képernyőt kapott. A két nagyobb modell esetében 16:10-es, a 4 S-nél pedig 4:3-as képarány böngészéshez, képek és videók nézéséhez is ideális.

Mindhárom új modell gravitációs szenzorral és széles körű multimédiás funkciókkal – többek között 3G, GPS, Bluetooth 4.0, kétsávos WiFi – rendelkezik. A SURFPAD 4 sorozat ezen kívül támogatja a Miracast képernyő megosztás funkciót, így a legnagyobb felbontású videó- és audio tartalmak is könnyedén megjeleníthetők más eszközökön.

A SURFpad 4 széria készülékein két kamera található: egy hátsó 8 megapixeles, autófókusszal ellátott a nagy felbontású képek készítéséhez, és egy elülső 2 MP-es a videohívásokhoz.

A SURFpad 4 széria a PocketBook with Kenzo cover e-könyv olvasóval egy időben, várhatóan november elején kerül a boltokba.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés