Connect with us

technokrata

A Logitech K480-nal egyszerre három eszközt is használhatunk

Kütyük

A Logitech K480-nal egyszerre három eszközt is használhatunk

A Logitech ma mutatta be legújabb termékét, a Logitech® Bluetooth® Multi-Device Keyboard K480-t, az első asztali billentyűzetet, aminek segítségével egyidejűleg akár három eszközt is használhatunk, függetlenül az azokon futó operációs rendszerektől.

Ha például éppen gépelünk a számítógépen, az Easy-Switch gomb megnyomásával azonnal válaszolhatunk egy, az telefonunkra érkezett üzenetre, de egy tweetet is írhatunk tabletünkön. Az univerzális K480 billentyűzet egyszerre három, különböző Bluetooth-szal felszerelt, vezeték nélküli eszközhöz csatlakoztatható, függetlenül attól, hogy Windows, Mac, Chrome OS, Android, vagy iOS rendszer fut rajtuk.

 “A gépelési igények sokat fejlődtek, a vásárlók napjainkban egyidejűleg több eszközt használnak, ennek megfelelően pedig, kis eltéréssel akár három operációs rendszert is használhatnak,” mondta el Charlotte Jones a Logitech számítógép kiegészítők üzletágáért felelős alelnöke. A Logitech K480 leegyszerűsíti a mindennapi munkát, mindemellett pedig gyors és kényelmes kommunikációt tesz lehetővé függetlenül attól, hogy milyen eszközt, vagy platformot használunk.”

A billentyűzet az ismerős kialakítással és gyorsgombokkal kényelmes gépelést tesz lehetővé amellett, hogy a stabil, beépített aljzat szilárdan, a megfelelő szögben tartja okostelefonunkat, tabletünket. A választható két színvariációnak köszönhetően pedig anélkül olvad bele az otthoni környezetbe, hogy megváltoztatná a szoba már kialakított stílusát.

Ár és elérhetőség

A Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 várhatóan szeptember elejétől lesz elérhető Amerikában és Európában. Ajánlott kiskereskedelmi ára 49,99 Euró. További információért látogasson el a www.logitech.com/news/K480 oldalra, vagy blog-unkra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle