Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatta 7 hüvelykes táblagépét a Toshiba

Kütyük

Bemutatta 7 hüvelykes táblagépét a Toshiba

A Toshiba Europe GmbH bejelentette legújabb, 7 hüvelykes (17,8 cm) táblagépét, az Encore Minit. Az ergonomikus kialakítású, kedvező árú tabletre a Windows 8.1 Bing keresővel ellátott változatát telepítették, továbbá a csomag része egy egyéves Microsoft Office 365 Egyszemélyes verzió előfizetés is. A kompakt tablet bárhol kényelmesen használható, így útközben is megnézhetjük kedvenc videónkat, de akár dolgozhatunk is rajta. Az Encore Mini egy Windows rendszerrel rendelkező notebookkal is tökéletesen együttműködik, így annak kiváló kiegészítője lehet.

Az Encore Mini táblagépet úgy tervezték, hogy akár egy kézben is megtartható legyen, így a megjelenő információkat nehézségek nélkül tekinthetjük meg. Egy kisebb táskában is elfér, így útközben is kényelmesen böngészhetünk rajta. A tablet használata elsősorban álló módban optimális, akár otthon, akár a szabadban tartózkodunk. Kiválóan alkalmas dokumentumaink áttekintésére, mentésére, valamint böngészésre és kapcsolattartásra egyaránt, bárhol is legyünk. 

Windows és Microsoft Office 365 bárhol

Az Encore Mini tabletre a Windows 8.1 Bing keresővel ellátott változatát telepítették. A csomag tartalma továbbá a Microsoft Office 365 Egyszemélyes verziója is. A már jól ismert alkalmazások használatával utazás közben is rendkívül egyszerű az emailek olvasása vagy a prezentációk megtekintése. Mindezeken felül az Encore Mini a legfontosabb Windows alkalmazások futtatására is alkalmas, így képességeit teljes mértékben kihasználhatjuk, akár épp két tárgyalás között vagyunk, akár otthon pihenünk a kanapén. A Microsoft Office 365 csomagot magán a táblagépen is használhatjuk, de notebookunkról is elérhetjük azt, dokumentumainkat pedig a felhőbe menthetjük. Windows alapú eszközök között a fájlok megosztása és szinkronizálása rendkívül egyszerű, így azokat akkor is egyszerűen áttekinthetjük, ha távol vagyunk íróasztalunktól. A csomag alkalmas továbbá arra is, hogy a tableten tárolt dokumentumainkat – szinkronizálás után – notebookunkon, nagyobb kijelzőn is megtekinthessük.

A csomaghoz egy 1 TB OneDrive felhő alapú tárhely is tartozik[1], melyet igényeinkhez mérten bővíthetünk is. A havi 60, világszerte felhasználható Skype perc révén pedig egyszerűen tarthatjuk a kapcsolatot családunkkal és barátainkkal. A beépített, microSD-kompatibilis SD kártyahely – mellyel akár 128 GB-os kártyákat is olvashatunk – segítségével az Encore Mini beépített tárolókapacitása egyszerűen bővíthető, így még több üzleti vagy személyes dokumentum, adat, videó vagy fotó használata válik azonnal elérhetővé számunkra. A beépített, vezeték nélküli megjelenítést lehetővé tevő funkció segítségével táblagépünket nagy kijelzőhöz csatlakoztathatjuk, így prezentációnkat akár nagyobb nézőközönségnek is egyszerűen mutathatjuk be. A Micro-USB port pedig gyors adatátvitelt tesz lehetővé.

Kis méret, nagy teljesítmény

A beépített Intel® Atom™ processzor révén az Encore Mini erőteljes teljesítménye akár egész nap rendelkezésünkre áll. A rendszer gyors betöltése és az akár 7 órás akkumulátor üzemidő[2] is hozzájárul ahhoz, hogy a weboldalak böngészése és több alkalmazás egyidejű futtatása is zökkenőmentes legyen.

A 2 MP-es hátoldali, valamint a 0,3 MP-es előlapi kamera segítségével remek fotókat készíthetünk, videós csevegést vagy konferenciabeszélgetést folytathatunk barátainkkal, családunkkal vagy kollégáinkkal. A kiváló felhasználói élményt a Toshiba Display Utility alkalmazás tovább emeli. A segédprogram a kijelzőn megjelenő tartalom bizonyos részeit, a menüket, a szövegeket és más elemeket kinagyítja, így elolvasásuk és kiválasztásuk még egyszerűbb, továbbá a hagyományos eszközökre fejlesztett alkalmazások használata is zökkenőmentes.

A Toshiba Encore Mini Németországban, Franciaországban és az Egyesült Királyságban 2014. negyedik negyedévében kerül a boltokba.

Encore Mini specifikációk:

– Kijelző: 7 hüvelykes (17,8 cm), 1024 x 600-as felbontású kijelző
– Processzor: Intel® AtomTM Z3735G processzor
– Grafikus egység: Intel® HD graphics
– Memória: 1 GB DDR3L 1333MHz
– Csatlakozás: 1 x Micro-USB, 1 x microSD kártyaolvasó, akár 128 GB SDHC/SDXC támogatása, WLAN 802.11 bgn, Bluetooth 4.0, wireless display, 1x 3,5 mm fejhallgató/mikrofon kombó jack
– Webkamera: 0,3 MP előlapi kamera, 2 MP hátlapi kamera
– Audió: beépített hangszóró
– Operációs rendszer: Windows 8.1 Bing keresővel
– Előtelepített szoftverek: Microsoft Office 365 Egyszemélyes változat, Toshiba Display Utility
– Akkumulátor üzemidő: akár 72 óra
– Szín: fehér
– Méretek: 119,8 x 199 x 10,9 mm, tömeg: 350 g



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés