Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen lesz a Moto X utódja

Kütyük

Ilyen lesz a Moto X utódja

A hamarosan bemutatásra kerülő Moto X+1-et már egy képen is összemérhetjük elődjével.

Akit magával ragadt a technológia fejlődő és folyamatosan megújuló világa, biztosan hallott már @evleaks-ről, akinek számos kiszivárgott képet és információ köszönhettünk az elmúlt években. Mivel szeretett bloggerünk nemrég bejelentette visszavonulását még egy utolsó hírrel kedveskedett nekünk, mégpedig a Moto X utódjának, a Moto X+1-nek fotójával. Ez az eddigi legrészletesebb kép, amit a Motorola következő csúcsmobiljáról láthatunk.

Mivel hivatalosan nem igazolt helyessége, nem tudhatjuk, hogy valóban ilyen külsőt kap-e a készülék, de megadva @eveleaks-nek a bizalmat hiszünk pletykájának, mivel a múltban nem egyszer voltak ismerősek a megjelenő készülékek képeinek köszönhetően. A Droid-Life elkészítette a két eszköz összehasonlítását a lent látható képen, melyen megvizsgálhatjuk az esetleges különbségeket.

Első szembetűnő újdonság az elülső sztereó hangszóró, valamint az értesítéseket jelző LED az előlap tetején. Emellett eltér még a kamera kialakítása, és a Motorola logó is, valamint alján a Verizon jelét is láthatjuk. Ez azt jelenti, hogy az amerikai szolgáltató lesz az egyik, akitől megvásárolható lesz a mobil, de sajnos más szolgáltatókkal kapcsolatban nem tudtunk meg többet. Hamarosan hivatalosan is bemutatják a vállalat legújabb okostelefonját, és minden részletre fény derül.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés