Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hivatalosan is itt a Sony Xperia M2 Aqua

Kütyük

Hivatalosan is itt a Sony Xperia M2 Aqua

A Sony Mobile Communications (“SonyMobile”) a mai napon bemutatta az XperiaTM M2 Aqua okostelefonját, amely a középkategóriás telefonok közül elsőként foglalja magában a Sony népszerű vízálló technológiáját. A Sony OmniBalance formatervezéssel kialakított és 8 megapixeles kamerával ellátott Xperia M2 Aqua nemcsak új mérföldkövet állít a középkategóriás készülékek között, hanem a legmagasabb vízálló besorolással (IP65/68) rendelkezik az okostelefonok2 között.

„Az Xperia M2 Aqua jelentős mérföldkő a termékportfóliónkban, mivel az egyik igazán fontos egyedi technológiánkat költöztettük bele egy középkategóriás okostelefonba”- nyilatkozta Calum MacDougall Sony Mobile Communications Xperia marketingért felelős igazgatója. Az Xperia M2 népszerűsége felnyitotta szemünket, hogy óriási igény lenne egy megfizethető árú prémium tulajdonságokkal bíró okostelefonra. A vásárlóink visszajelzései nyomán megtettük a nagy lépést, és megalkottuk a középkategóriás okostelefonok között az első vízálló készülékünket. Az Xperia M2 Aqua biztosítja a legjobb Sony technológiákat és szórakozást bárhol is legyünk, és mi már nagyon izgatottan várjuk, hogy a boltok polcaira kerülhessen” – tette hozzá MacDougall.

Egyszerűen nagyszerű

Az Xperia M2 Aqua tökéletes példája annak, hogy milyen lehetőségek rejlenek a középkategóriás okostelefonokban. Az Xperia M2 Aqua gyorsaságáért egy négymagos, 1.2 GHz-es Qualcomm® Snapdragon™ 400 processzor felelős. A készülék 4G/LTE képes, így az sem okoz gondot, ha nagyméretű alkalmazásokat kell letölteni vagy filmet streamelni, és a legújabb játékok is akadásmentesen futnak rajta. Kategóriájában a legnagyobb kapacitású 2300 mAh-s akkumulátornak3 köszönhetően a telefon egy napot is kibír töltés nélkül, a STAMINA mód használatával pedig még tovább növelhető az üzemidő.

Az Xperia M2 Aqua fényképezés terén nemcsak a szárazföldön, hanem a vízben is kitűnően teljesít. Az M2 Aqua 8 megapixeles kamerája olyan Sony technológiákat vonultat fel, mint az Exmor RSTM for mobile képszenzor, a HDR felvétel és a SteadyShotTM for video. Az Xperia kamera-alkalmazások és a dedikált fényképező gomb pedig segíti a legtökéletesebb képek minél könnyebb elkészítését – földön és vízben egyaránt.

Több mint egy kamera

A Sony intelligens közösségi kamera ökoszisztémájának köszönhetően az okostelefonod fényképezője nemcsak a fotók elkészítésére szolgál. Az Xperia kamera-alkalmazások, mint például a Social Live lehetővé teszi, hogy a különleges pillanatokat élőben sugározd a Facebookra, a Picture effect és az AR effect alkalmazásokkal pedig vicces animációkat adhatsz a képeidhez, vagy retró külsőt kölcsönözhetsz nekik. A Timeshift Burst mód a rendelkezésedre áll, ha mozgó témát szeretnél megörökíteni, és szeretnéd elkapni a tökéletes pillanatot. Ez az okos applikáció már a fényképező gomb lenyomása előtt és után is készít képeket, 2 másodperc alatt összesen 31 db-ot, így biztos lehetsz benne, hogy nem maradtál le a tökéletes pillanatról.

A Sony együtt dolgozik külsős fejlesztőkkel azért, hogy még több új és innovatív Xperia kamera-alkalmazás születhessen. Ha még több Xperia kamera-alkalmazást szeretnénk letölteni, mint például a Vine vagy Motiongraph válasszuk ki a kamera keresőjében a „+Alkalmazások” menüpontot, és a Sony Select oldalán válogathatunk a legújabb applikációk között.

Világos és csodaszép fényképek

Az Xperia M2 Aqua okostelefonon csodásan mutatnak a fényképek és a filmek. A Sony kijelző technológia területén bizonyított többéves tapasztalata megmutatkozik a készülékben. A világos 4.8”-os qHD kijelző elképesztően gazdag és élénk színeket nyújt. A kiváló minőségű IPS kijelző széles betekintési szöget biztosít akkor is, ha például menetközben nézünk filmeket.

Lifelog, SmartWear és még több egy-érintéses csatlakozási lehetőség

Az Xperia M2 Aqua NFC képes, így könnyedén csatlakozik egy érintéssel több másik Sony készülékhez, például SmartWear eszközökhöz, fejhallgatókhoz, hangszórókhoz, otthoni audio rendszerekhez, televíziókhoz és sok minden máshoz.

A Sony Lifelog alkalmazás megtalálható az összes készüléken. Párosítsd a SmartBand SWR10 okoskarkötőt telefonoddal, készítsd el életed naplóját, és rögzítsd a nap 24 órájában minden tevékenységed, aktivitásod és emléked. A SmartBand használatával többé nem kell aggódnod, hogy elmulasztasz egy hívást vagy nem találod a telefonod köszönhetően a számos egyedi, személyre szabható értesítésnek. A Xperia M2 Aqua 2014 őszétől lesz elérhető Magyarországon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés