Connect with us

technokrata

Sunrise: Legyen a tiéd a legjobb naptár alkalmazás!

Kütyük

Sunrise: Legyen a tiéd a legjobb naptár alkalmazás!

A Sunrise rengeteg funkcióval és integrációval vár az App Store-ban.

Egy okosan megalkotott naptár alkalmazásra mindenkinek szüksége van, de az App Store több száz ilyen applikációja közül nehéz a döntés. Szomorú tény, hogy a csinos bemutató és az okosan megfogalmazott leírás ellenére a legtöbb csaknem használhatatlan, de mi mégis rábukkantunk a legjobb megoldásra. A Sunrise app használatával minden csak egy érintésre van, amit egy okos naptártól várnánk, és olyan integrációkkal rendelkezik ,melyek valóban egyedülállóvá teszik. Nem csak eseményeket, emlékeztetőket, és szülinapokat táplálhatunk bele, hanem a helyszínt megadva a Google Maps segít eljutni a találkozóhelyre, a Facebook események és szülinapok automatikusan szinkronizálódnak, és a Foursquare-rel böngészhetünk úti célok után is.

Emellett, az okos ikonok az esemény típusához igazodnak, valamint minden esemény mellé időjárás előrejelzést is kapunk, ami valljuk be roppant jó gondolat. A betáplált eseményekben szereplő ismerőseink profilképe látható a leírásnál, így sokkal teljesebb a vizuális élmény is. Fontos megemlíteni, hogy iPad-re és desktopra is elkészült az app, és messze megelőzi a Google Calendar tudását. Egyetlen szépséghibája, hogy nincs teljes havi és heti nézet, hanem csak egy három napos és egy kéthetes táblázatban láthatjuk eseményeinket. Összességében azonban ez a legteljesebb és legtöbb funkcióval ellátott naptár szoftver iPhone-unkra, és ráadásul ingyenes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő