Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lumia 530: Itt a Microsoft első Nokiája

Kütyük

Lumia 530: Itt a Microsoft első Nokiája

Az középkategóriás készülék mindössze 114 dollár lesz.

Amellett, hogy az Androidos Nokiák már az utolsó körüket futják, a Microsoft minden eddiginél erősebben tolja előre a Lumia vonalat. Ma örömmel jelenthetjük be, hogy egy új készülék érkezett a termékcsaládba, a Lumia 530 formájában, mely mindössze 114 dollárért hozza el azt a teljesítmény, amit egy átlagos felhasználó igényel. A középkategóriás telefon egy 4 inch-es FWVGA 857 x 480-as felbontású kijelzőt, egy négymagos 1.2GHz-es Qualcomm Snapdragon 200 processzort, 512 MB RAM-ot, és 4GB belső tárhelyet tudhat magáénak. Kamerája 5 megapixeles, mely bőven elég a mindennapos használatra, de selfie kamerával most nem kedveskedtek.

„Azon dolgozunk, hogy minél többen megtapasztalhassák a csúcskategóriás készülékeinkből ismert kimagasló Lumia technológiák, a harmadik féltől származó alkalmazások és a Microsoft szolgáltatások kínálta élményeket” – mondta Jo Harlow, a Microsoft Devices Group alelnöke. „Célunk, hogy megfizethető árú okostelefonokat kínáljunk minden ember számára, és megismertessük velük a Microsoft nyújtotta előnyöket. Ezt bizonyítja a Lumia 530 készülék piacra dobása is.”

A készülékkel együtt az újratölthető The Bang hangszórót is bejelentették a Coloud-tól, amely tökéletes a barátokkal való közös zenehallgatásra, hordozható kialakítása pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók több hangszórót összekapcsolva, még hangosabban élvezhessék kedvenc zenéiket.

Nagyszerűsége, hogy a Windows Phone legújabb 8.1-es verzióját fogja futtatni, és ha az USA-ban vagyunk még Cortana-t, a Microsoft digitális asszisztensét is elérjük vele. Ezenkívül nem felejthetjük el az új WordFlow billentyűzetet, és a vállalat által készített számos hasznos applikációt sem. A rendszer egyik újdonsága az “Action Center”, ami lényegében az Android és iOS rendszereknél már ismert legördíthető notification bar funkcióit látja el. Az eszköz cserélhető narancssárga, zöld, fehér, és sötétszürke hátlapokkal érkezik, valamint Dual SIM változat is készül belőle. Az első Nokia, melyet a felvásárlás után ad ki a Microsoft, néhány hónapon belül világszerte elérhető lesz.

https://www.youtube.com/watch?v=T663YbyHzDY



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés