Connect with us

technokrata

Szenzáció: Mágneses töltőkábel érkezik az iPhone 5-höz

Kütyük

Szenzáció: Mágneses töltőkábel érkezik az iPhone 5-höz

A Cabin projekt végre elhozza a MacBookoknál használt MagSafe kábelt telefonunkra.

Bizonyára mindannyian beleszerettünk a MacBookoknál látott mágneses MagSafe kábelekbe, melyekkel könnyedén csatlakoztathattuk a töltőt, és ha véletlenül beleakadtunk volna, nem rántottuk le a félmilliós gépet az asztalról. Az Apple eddig nem használta fel ezt a technológiát kisebb készülékeinél, így meglehet felesleges várni a gyári megoldásra. Nagy örömünkre egy kínai cég, a Hevo Labs a Cabin nevű Kickstarter projektben már bemutatta a készülő kiegészítőt, melyet egyszerűen belehelyezhetünk iPhone-unk Lightning portjába, és élvezhetjük a mágneses csatlakozó nyújtotta előnyöket.

Emellett egy gyönyörű és igényes alumínium tokot is biztosítanak, mellyel telefonunk üzemidejét másfélszeresére növelhetjük a beépített 2200mAh-es akksinak köszönhetően. Akár használjuk a tokot, akár nem, a hozzá tartozó dokkolót mindig igénybe vehetjük, amivel többé nem kell a csatlakoztatással bajlódnunk behelyezéskor. A projekt sikeresen érte el 50 000 dolláros célját, és reméljük hamarosan forgalmazni kezdik a praktikus kiegészítőt. Ára tokkal együtt 89 dollár, és csak a dokkolóval csak 59 dollár.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd